Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor összejöttem a lánnyal, még normál testalkatú volt, néhány kg plusszal. Azóta viszont elhízott és neki ez így kényelmes, viszont nekem így nem jön be. Mondjam meg neki, hogy ha nem fogy le, akkor folytassuk külön?
Nekem ezzel kicsit kettős érzésem van. Egyrészt, mi az oka annak, hogy meghízott? Mindig van valami ok. Terhesség, szorongás, betegség, vagy szimplán igénytelen? Nyilván ha az utóbbi, akkor érdemes picit odapirítani, ellenben a többinél más a helyzet. Ott nyilván a kiváltó okot kell kezelni, illetve terhesség után jó sok idő, mire a hormonok helyreállnak, ha egyáltalán....
Másrészt, te mivel támogatod, hogy legyen motivációja változni? Elmész vele kocogni? Főzöl finom diétás ételeket? Mert rendben, te mozogsz haverokkal, de neki lenne társasága? Van sportoló ismerőse? Mert egyedül elég ramaty, persze, hogy feladja az ember, ha nincs sziklaszilárd motjvációja.
Pardon, hamarabb küldtem el, az utolsó dolog: nekem nem tudja egy pasi megígérni, hogy nem fog megkopaszodni. Az el hízás legalább egy fokkal könnyebben kezelhető.
És mielőtt bárki engem is lelamantinozva: 4 éve versenysportolok, 47 kg vagyok.
A kopaszodásnak vannak jelei, én pl ezért nem is jövök össze huszonévesen kopaszodóval, sajnos az egész hátam beleborzong, ha tar koponyához kell érnem, nem tehetek róla.
Szeretet az van, ki beszélt arról, hogy nincs? Merevedés nem lesz, akkor meg szex sem lesz! Egy kapcsolathoz a vágyat is fent kell tartani, nem csak az érzelmeket.
Sajnos a világ nem szeretetre gerjed, hanem érzésre, látványra. Nem fogok tudni nedvesedni egy kopasz férfi látványától, érzésétől, egyszerűen taszít, bármilyen jó is a teste, a csupasz csontos koponyája nemcsak a vágyat öli ki belőlem, hanem undort kelt. Tényleg bocs, tudom hogy nem tehet senki róla, mégis ez van. Ha beleszeretnék egy kopasz, parókás férfiba, majd levenné estére a parókáját, nem tudnék lefeküdni vele, végigsimítani az eres csontos koponyáját.. brr, bele is borzongtam. Szeretném, mint embert továbbra is, de a testem nem lenne képes reagálni rá szexuálisan.
Amit én csinálnék: megmondanám neki, hogy nekem fontos, hogy a párom külsejét vonzónak találjam, és sajnos az övére most nem tudok vágyakozva nézni. Megkérdezném, mi a véleménye erről.
Lehet, erre azt fogja mondani, hogy neki ez így jó. Ebben az esetben biztosítanám a megértésemről, de továbbra is megismételném, hogy sajnos nekem viszont tényleg számít a csinos külső, megkérdezném, lát e valami megoldást, vagy kompromisszumot. Megkérdezném, hogy a kedvemért hajlandó lenne e esetleg megválni a plusz kilóktól.
Ez nyilván rosszul fog neki esni, hiszen éppen azt mondom, hogy nem elég jó nekem. Lehet, hogy sírni fog, esetleg elküld az anyámba. Ekkor megértő lennék, elmondanám neki, hogy mennyire fontos nekem, szeretnék vele lenni, de szeretném, ha a külsejét is tudnám kívánni, e nélkül nem szeretnék párkapcsolatban élni senkivel, még vele sem.
Bármikor konszenzusra találunk, akkor boldogság. Ha viszont kitart a nemleges válasz mellett, mivel ő így érzi jól magát, akkor azt bizony sajnos el kellene fogadnom, és azt mondanám neki, hogy tiszteletben tartom és megértem a döntését, de sajnos én tényleg nem akarok senkivel úgy párkapcsolatban élni, hogy nem tetszik a külseje.
Ami a lényeges a fenti sorokban: egyszer sem minősítettem őt, egyszer sem erőltettem rá semmit, egyszer sem támadtam. Nem mondom meg, mi helyes, vagy helytelen, esetleg "normális". Nem döntöm el, mi számít kövérnek, igénytelennek. Csak magamról beszélek, arról ami nekem fontos, és KÉREK.
Figyelem, gyerekek! Anélkül, hogy védeni akarnék bárkit is, a tisztesség úgy kívánja, hogy öntsünk tiszta vizet a fejekbe. :-))
A legújabb kutatások azt bizonyítják, hogy sokakat a felborult bélflóra nyomán a vékonybélben elszaporodott firmicutes baktériumtörzsek nem engednek lefogyni. Márpedig manapság ember legyen a talpán, aki emellett a nyugati típusú étrend mellett egészséges bélflórával rendelkezik. Csak míg egyeseknek mentális problémák, addig másoknak allergia, vagy az autoimmun spektrum valamelyik tagja jut ki, attól függően, hogy mely törzsek pusztulnak ki, és mi veszi át a helyét.
29 akkor most a bélflóra az új pjzsmirigy?
Mert eddig az összes fast foodtól meg nassolástól elhízott személy azzal jött, hogy "biztos pajzsmirigyes vagyok".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!