Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elitélendő, ha valaki azért hagyja el a barátnőjét mert elhízott?
Figyelt kérdés
Igen..a vékony nőkhöz vonzódok, barátnőm 70 kg lett, de így már nekem nem vonzó...most jobb ha vele maradok így és ezzel átverem őt? (meg magamat is)2022. márc. 26. 17:29
1/31 anonim válasza:
Egyik napról a másikra elhízott? Vagy nem találkoztál vele fél évig? Hogy történt az eset?
De fontosabb kérdés, láttál-e már nőt életedben?
2/31 anonim válasza:
Attól függ mi a szituáció.
Nyilván nem egyik napról a másikra hízott. Ajánlottad neki, hogy segítessz edzeni és diétásan étkezel te is?
3/31 anonim válasza:
Először megpróbálni megbeszélni? Esetleg edzeni együtt? Az eszedbe se jutott? Persze, egyből el kell dobni,meg se próbálni megjavítani. Aztán meg megy a picsogás,hogy jaj egyedül maradtam.
4/31 anonim válasza:
Ha képes vagy egy 70 kg-os nőt elhagyni EZÉRT, akkor ennyit is érsz kedves! A vonzalmat sosem csak a súly határozza meg! Tudod egy nő teste sem állandó, vannak változások. Időnként menstruál, terhes lesz, szülés után változnak a kötőszövetei, megbetegedhet, megöregszik. Ezek mind normális dolgok, az élettel járnak! Sosem lesz családod, ha így állsz hozzá az élethez. Nem beszélve arról, hogy te sem fiatalodsz, és előbb utóbb téged is lapátra tehetnek.
5/31 anonim válasza:
Ha vékonyan ismerted meg, mindig is tudta, hogy neked a vékony nők tetszenek, de őt ez nem érdekelte, közben is szóltál neki párszor, de továbbra sem érdekelte, akkor nem elítélendő. Ha nem vonzódsz hozzá, akkor nincs mit tenni. Ő próbál lefogyni, vagy nem érdekli?
6/31 A kérdező kommentje:
Látom jönnek a támadások.. elég gyorsan elhízott...igen folyamatosan mondom hogy fussunk ,edzünk stb. de ő inkább otthon marad filmezni..
2022. márc. 26. 17:58
7/31 anonim válasza:
Akkor hagyd el, Úgysem szereted igazán!
Ha már nem működik, minek erőlteted?
8/31 anonim válasza:
Én is ismerek nőt aki nagyon jól nézett ki.Állandóan koslatam utána.Pár éven belül elhízott.Már nem mozgatja meg a fantáziámat, nem tetszik.
9/31 anonim válasza:
Mennyit hízott ami téged annyira zavar kérdező?
10/31 anonim válasza:
Felszínes dolog, de jogod van azzal járni aki tetszik és nem járni azzal, aki nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!