Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha a feleségem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a feleségem nagyon elhízott?

Figyelt kérdés
Szép, csinos nő volt terhesség előtt. Terhesség alatt már több mint 20 kgot hízott és az se ment le róla utána sőt hízott is. 55 kg volt, mostmàr szerintem 80 is van. Ráadásul nem ad magára, mindig csak felköti a haját ami csupa zsír. Már szinte szégyenlek vele akárhová elmenni. Csak 1 gyerekünk van, nem tudom mi lenne ha 2-3 lenne. Próbáltam már többször vele beszélni és mondta neki is rossz, de mégsem tesz ellene semmit. Nem arról van szó, hogy még csak pár hónapos a gyerek, már 3 éves. Már nem is kívánom egyáltalán.
2022. máj. 3. 12:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/100 anonim ***** válasza:
91%

Első kérdés:mit segítesz otthon neki a háztartásban és a gyerekkel?

Neki van még pluszban munkahelye is?

A gyerek jár oviban vagy van, aki esetenként vigyázzon rá?

Nem depressziós a nejed?

2022. máj. 3. 12:25
 2/100 anonim ***** válasza:
50%

Mondd meg neki, hogy ha ez így marad akkor a házasságotok megy rá, mert a jó szex az egyik alapköve minden működő házasságnak/kapcsolatnak, de már nem kívánod.

Ez talán keményen hangzik, de ez az igazság. Ha neki fontosabb a komfortzóna mint a kapcsolatotok, akkor érdemes elgondolkozni.

Elhiszem, hogy szülés után egy nő teste változik, de azért 25-30 kilót hízni egyszerű igénytelenség. Napjainkban már nem nagy tudomány lefogyni, minden információ megvan a neten, sok az életmódtanácsadó is, csak akarni kell. Egy jó étrend + mozgás, ennyi.

2022. máj. 3. 12:30
 3/100 A kérdező kommentje:
Nem dolgozik, mert még nem talált munkát, a gyerek óvodába jár. Magyarul egész nap otthon van egyedül úgyhogy ő végzi a házimunkát, kinti munkákat én csinálom. Nem depressziós, inkább lusta. Gyerekkel foglalkozok miután hazaérek este 6 körül, közben ő fekszik és nézi a tvt. Ebből is már kezd kicsit elegem lenni, hogy néha úgy szólok rá jó lenne már felmosni vagy miért nem főzött. Konkrétan vannak olyan napok mikor csak filmezik egész nap
2022. máj. 3. 12:31
 4/100 anonim ***** válasza:
18%
Vegyél több játékot a gyereknek, és akkor nem lesz annyi lóvé kajára.
2022. máj. 3. 12:33
 5/100 A kérdező kommentje:
Munkát is csak neten nézeget, eszébe sincs bemenni személyesen sehova.
 6/100 anonim ***** válasza:
84%

Hát nem tudom. Én ebből lehet, mégis depire gyanakodnék. Ha még a haját se mossa meg…

Én is gyűlölök takarítani, de magamra azért igényes vagyok. Szerintem lesz ott valami mentális gond.

7/100 anonim ***** válasza:
33%

3.

O mindjárt el leszel hordva mindennek, mert lusta nő nincs.

Ők mindig csak a gonosz férfiak áldozatai.

2022. máj. 3. 12:35
 8/100 anonim ***** válasza:
35%
Az incelek ezt a kérdést olvasva is sajnálják, hogy nincs nőjük? :D
2022. máj. 3. 12:35
 9/100 anonim ***** válasza:
84%
Akkor itt nem csak a hízással van gond, hanem alapvetően azzal, hogy lusta, de gondolom, ennek voltak jelei a gyermekvállalás előtt is.
2022. máj. 3. 12:39
 10/100 anonim ***** válasza:
68%

#6: és mégis minek mosná meg, ha egész nap otthon lógatja a lábát?

Nem értem miért vártad meg, hogy idáig fajuljanak a dolgok. Amikor terhesség után nem próbált már adni magára, ezt észre kellett volna vegyed. Sőt, már terhesség alatt ott lehettek a jelek.

Egyszerű szavaknak nincs rá hatása, ha cselekedetek nem követik. Próbálj jobban hatni rá, hogy észrevegye magát és azt, hogy teljesen tőled függ, így ne kényszerítse ki a válást a viselkedésével.

2022. máj. 3. 12:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!