Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a feleségem nagyon elhízott?
Első kérdés:mit segítesz otthon neki a háztartásban és a gyerekkel?
Neki van még pluszban munkahelye is?
A gyerek jár oviban vagy van, aki esetenként vigyázzon rá?
Nem depressziós a nejed?
Mondd meg neki, hogy ha ez így marad akkor a házasságotok megy rá, mert a jó szex az egyik alapköve minden működő házasságnak/kapcsolatnak, de már nem kívánod.
Ez talán keményen hangzik, de ez az igazság. Ha neki fontosabb a komfortzóna mint a kapcsolatotok, akkor érdemes elgondolkozni.
Elhiszem, hogy szülés után egy nő teste változik, de azért 25-30 kilót hízni egyszerű igénytelenség. Napjainkban már nem nagy tudomány lefogyni, minden információ megvan a neten, sok az életmódtanácsadó is, csak akarni kell. Egy jó étrend + mozgás, ennyi.
Hát nem tudom. Én ebből lehet, mégis depire gyanakodnék. Ha még a haját se mossa meg…
Én is gyűlölök takarítani, de magamra azért igényes vagyok. Szerintem lesz ott valami mentális gond.
3.
O mindjárt el leszel hordva mindennek, mert lusta nő nincs.
Ők mindig csak a gonosz férfiak áldozatai.
#6: és mégis minek mosná meg, ha egész nap otthon lógatja a lábát?
Nem értem miért vártad meg, hogy idáig fajuljanak a dolgok. Amikor terhesség után nem próbált már adni magára, ezt észre kellett volna vegyed. Sőt, már terhesség alatt ott lehettek a jelek.
Egyszerű szavaknak nincs rá hatása, ha cselekedetek nem követik. Próbálj jobban hatni rá, hogy észrevegye magát és azt, hogy teljesen tőled függ, így ne kényszerítse ki a válást a viselkedésével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!