Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha a feleségem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a feleségem nagyon elhízott?

Figyelt kérdés
Szép, csinos nő volt terhesség előtt. Terhesség alatt már több mint 20 kgot hízott és az se ment le róla utána sőt hízott is. 55 kg volt, mostmàr szerintem 80 is van. Ráadásul nem ad magára, mindig csak felköti a haját ami csupa zsír. Már szinte szégyenlek vele akárhová elmenni. Csak 1 gyerekünk van, nem tudom mi lenne ha 2-3 lenne. Próbáltam már többször vele beszélni és mondta neki is rossz, de mégsem tesz ellene semmit. Nem arról van szó, hogy még csak pár hónapos a gyerek, már 3 éves. Már nem is kívánom egyáltalán.
2022. máj. 3. 12:22
 21/100 anonim ***** válasza:
82%
Motiválatlan, életunt. Ha még nem is depressziós, az lesz. Nyilván nem tetszik neki sem amit a tükörben lát de minek is változtasson? A férje háztartási cselédként tekint rá és folyton b*szogatja. A gyerek oviban, ő belehülyül a tévébe. Ki kéne mozdítani ebből, akár valami hétvégi közös programmal, vagy csak egy komoly beszélgetésssel, amire gondolom, kérdező cseszegetés nélkül te sem vagy képes. Te csak azt látod, hogy milyen lett, el sem tudod képzelni, mi lehet a fejében.
2022. máj. 3. 14:47
 22/100 A kérdező kommentje:
Írjátok, hogy depresszió meg megőrül otthon. De ezeken csak ő tud változtatni.
2022. máj. 3. 14:52
 23/100 anonim ***** válasza:
27%
Az életben nem fogom megérteni, miért akarnak az emberek gyereket.
2022. máj. 3. 14:55
 24/100 A kérdező kommentje:
Ne a gyereket hibàztassuk már ezért, hogy elhízott meg nem akar dolgozni
2022. máj. 3. 15:06
 25/100 anonim ***** válasza:
9%
Miért, szerinted akkor is elhízott volna, ha nem szül gyereket?
2022. máj. 3. 15:39
 26/100 anonim ***** válasza:
89%
Beszélgetsz vele vagy cseszegeted? Ha utóbbi akkor ne csodálkozz hogy befordult.
2022. máj. 3. 15:41
 27/100 anonim ***** válasza:
88%
Életunt, kedvetlen. Talán egy új szerelem felvillanyozná. 😀
2022. máj. 3. 15:48
 28/100 anonim ***** válasza:
14%

Szegény házisertés, de sajnálom, biztos depressziós, mert szarik mindenre miközben eltartják, és ez lelkileg nagyon megterhelő, köztudott, hogy az ilyen fokú önzőség nagyon megviseli az embert, közben a ház is disznóól már inkább, főtt étel sincs lassan, csak moslék.:)

Életunt? Kedvetlen? Depressziós?

És ez kinek az élete ha nem az övé, amiben ő választja a lenyomorodást?

Meg lehet neki mondani, hogy a változásban partner vagy, de én így nem tartanám tovább, egy kutya jobb társaság, és még kedves is, szex úgy sincs egyikkel sem. Egyébként egy percig nem várnék most a helyedben, tavasz van, használd a farkad, sok nő van még... Addig hátha összeszedi magát a nejed is.

2022. máj. 3. 15:54
 29/100 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem cseszegetem.
2022. máj. 3. 16:10
 30/100 anonim ***** válasza:
77%

Hagyd el, akkor majd kivirul, ahogy általában mindig törtènik sok válás után. Viszont utána tuti, hogy nem kellesz majd neki.

Boldog melletted? Nem hiszem.

Rajtam 40 kg plusz volt, mikor elváltam az első férjemtől. Most egy deka plusz sincs rajtam, mert a jelenlegi férjem "ragyogtat".

2022. máj. 3. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!