Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a feleségem nagyon elhízott?
Szegény házisertés, de sajnálom, biztos depressziós, mert szarik mindenre miközben eltartják, és ez lelkileg nagyon megterhelő, köztudott, hogy az ilyen fokú önzőség nagyon megviseli az embert, közben a ház is disznóól már inkább, főtt étel sincs lassan, csak moslék.:)
Életunt? Kedvetlen? Depressziós?
És ez kinek az élete ha nem az övé, amiben ő választja a lenyomorodást?
Meg lehet neki mondani, hogy a változásban partner vagy, de én így nem tartanám tovább, egy kutya jobb társaság, és még kedves is, szex úgy sincs egyikkel sem. Egyébként egy percig nem várnék most a helyedben, tavasz van, használd a farkad, sok nő van még... Addig hátha összeszedi magát a nejed is.
Hagyd el, akkor majd kivirul, ahogy általában mindig törtènik sok válás után. Viszont utána tuti, hogy nem kellesz majd neki.
Boldog melletted? Nem hiszem.
Rajtam 40 kg plusz volt, mikor elváltam az első férjemtől. Most egy deka plusz sincs rajtam, mert a jelenlegi férjem "ragyogtat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!