Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért éreznek a (magyar)...

Miért éreznek a (magyar) durván kövér, (elhízott nők/lányok arra, hogy youtube-on beauty csatornát csináljanak?

Figyelt kérdés

példák: móni szépség világa, citromhab, temes anikó, otthonka blog (régi nevén dorka sminkel vagy valami ilyesmi...), stílus és egyéb, magyar barbara

szerintem a szépség nem ott kezdődik, hogy felhízlalják magukat és ennek kompenzálása képpen tele vásárolják magukat sminkekkel, meg körömlakkokkal és ezt mutogatják...

2016. aug. 8. 20:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
38%
ezt én is észrevettem már! a nagyon kövér, elhízott nők hajlamosabbak a sok szar felhalmozására, amit aztán alig használnak. ez gondolom ilyen önkontroll hiány, ezért is ilyen falánkok
2016. aug. 8. 20:23
 2/16 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem egyrészről nem szándékosan "hízlalják fel magukat". Meg a beauty csatorna nem arról szól hogy a youtuber hány kiló hanem hogy sminkeket készítsen és hasonló videókat és ezeket jól csinálják mert nem 1-2 ember követi őket.

Meg a durván kövért se értem, mert akiket felsoroltál azok nagy részén maximum súlyfelesleg van. De te drága kérdező biztosan csontsovány modellalkat vagy, aki tökéletes.

Mindemellett, nem csak a magyar, hanem a külföldieknél is sok ilyen van. És ez azért van, mert előfordulhat, esetleg, hogy ők szeretik ezt csinálni. Minden embernek kell hobbi és az övék ez. Végül még annyit mondanák, hogy a bőrápolás, sminkelés nem testsúlyhoz kötött és ők legalább értenek ehhez és tudnak segítséget, útmutatót adni másoknak.

2016. aug. 8. 21:00
 3/16 anonim ***** válasza:
71%
Ja és még annyit, hogy inkább "egy durván elhízott" hozzáértő ember csinálja ezeket a videókat, mint egy semmit nem tudó, semmihez nem értő 10 éves.
2016. aug. 8. 21:01
 4/16 anonim ***** válasza:
42%
te tuti dagi vagy
2016. aug. 8. 21:05
 5/16 anonim ***** válasza:
24%

Én sem értem az érzi szepnek magat aki egy diszno nekem alig van feleslegem es pont lattom higy ez a Moni csinalja sminkeket megegyeb hulyeseget nevetnem

kell es ezek vannak elkenyeztetve nem is ertem

2016. aug. 8. 21:24
 6/16 A kérdező kommentje:
#2! a magasságom meg van a modellkedéshez és a BMI indexem is átlagos. bőrápolás? móninak szerintem a micellás vízben kimerül a bőrápolás, nagyon csúnya bőre van. ráadásul még a legkevésbé elhízott azok közt, akiket felsoroltam. ingyen kapott cuccokat én is tudok reklámozni a videókban, nem kell hozzá semmit sem érteni. a sok feliratkozóról meg annyit, hogy tudod a sz**rra szállnak a legyek, a világon több millió légy nem tévedhet :)) a barátok köztöt meg az ilyen szappanoperákat meg egy egész nemzet nézi, az sem lehet véletlen... ;)
2016. aug. 8. 21:35
 7/16 anonim ***** válasza:
76%

Figyelj, én sem nézem és nem is szeretem őket, csak arra hívnám fel a figyelmed hogy ne a külső alapján ítélj, mert ha te csak ennyit tudsz hogy másokat leszólsz és magadat isteníted, akkor el kell szomorítsalak, de ők értelmesebb emberek nálad, ha elkényeztetettek, ha nem.

Meg érdekes mindet szidod de a mondandódból az derül ki, hogy nézed őket. Mert érdekes, pont Mónit emelted ki, aki tényleg a sminkelésen kívül semmi ilyennel nem foglalkozik, míg a többiek igen.

Ha ennyire nem tetszik, hogy te nem kapsz ingyen cuccokat akkor csinálj videókat te is és mi majd értékeljük neked.

Nem értem, hogy a mai világban miért nem mindegy senkinek az, hogy a másik mit csinál. Videózik, nem ért hozzá? Az ő baja, ha neked nem tetszik ez elkattintasz és ennyi. Legalább megspórolhatod a drága idődet.

2016. aug. 8. 21:58
 8/16 anonim ***** válasza:
53%
Dorka már évek óta nem csinál beauty videókat, ráadásul, ha követnéd, tudnád, hogy aktívan sportol.
2016. aug. 8. 22:36
 9/16 pinkpancser ***** válasza:
86%

"a sok feliratkozóról meg annyit, hogy tudod a sz**rra szállnak a legyek, a világon több millió légy nem tévedhet :)) "

Indíts csatornát te is és lesznek követőid... így magadat is értékelheted :) De addig is nem ártana tanulni egy kicsit. Vagy véletlenül nem tudtad rendesen leírni a kérdést?

2016. aug. 9. 09:34
 10/16 anonim ***** válasza:
70%

Ha ennyire okos vagy akkor azt is tudhatnád h a BMI index nem mérvadó, a testzsírszázalék pontosabb képet ad az elhízás mértékéről.

A kérdésre válaszolva pedig, külföldi beauty guruk között is vannak elhízottak. De nem értem h ez téged miért zavar? Mindenki azt csinál amit akar, ha neked meg nem tetszik akkor rákattintasz a piros x-re és probléma megoldva.

2016. aug. 9. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!