Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért éreznek a (magyar)...

Miért éreznek a (magyar) durván kövér, (elhízott nők/lányok arra, hogy youtube-on beauty csatornát csináljanak?

Figyelt kérdés

példák: móni szépség világa, citromhab, temes anikó, otthonka blog (régi nevén dorka sminkel vagy valami ilyesmi...), stílus és egyéb, magyar barbara

szerintem a szépség nem ott kezdődik, hogy felhízlalják magukat és ennek kompenzálása képpen tele vásárolják magukat sminkekkel, meg körömlakkokkal és ezt mutogatják...

2016. aug. 8. 20:18
1 2
 11/16 Sunshinedoll ***** válasza:
60%
???? Te kis privilégiumos p-csa. Mindenki azt csinál a szabadidejében, amit akar. Ezek fent vannak, mert jó szórakozásnak találják, és mert esetleg segíteni szeretnének olyanoknak, akik erre nyitottak. Talán te is találhatnál valami komolyabb hobbit annál, hogy a saját kisebbségi komplexusod miatt másokat b-szogass.
2016. aug. 9. 14:03
 12/16 Sunshinedoll ***** válasza:
63%
Ha megvan a tested a modellkedéshez, miért nem modellkedsz? Vagy miért nem csinálsz yt csatornát és ott osztod az észt, ahelyett, hogy anonimként másokat szekálsz a testsúlyuk miatt. Valamiért csak nem vagy kibékülve magaddal, ha csak ettől érzed jól magad a bőrödben. Egészséges énképű és önbizalommal teli ember nem érzi szükségét annak, hogy másokat akarjon elkedvteleníteni... Szóval aranyom, dolgozz a saját komplexusaidon, aztán csinálj valami hasznosat az életeddel, mert jelenleg csak egy savanyú, begyepesedett, arrogáns gebe libának tűnsz.
2016. aug. 9. 14:06
 13/16 anonim ***** válasza:
40%
Tudod van az Fat acceptance movement divat.
2016. aug. 17. 15:55
 14/16 anonim válasza:
Na jó, tisztázzunk egy valamit: azért rosszak a videók, mert tartalmilag,minőségileg szarok ( szerintem) , nem pedig azért, mert kövérek!!!! Láttam már több ezer youtubert ,aki vékony és csinos, mégis rosszak a videók... Értem különben amit mondasz, és van is benne logika, de akiket felsoroltál konkrétan rossz videókat csinálnak szerintem,és unalmasak...de ennek semmi köze a súlyukhoz!!!! Egyedül Anikó videóit nézem néha. De sok amerikai youtubert követek akik pl kövérek, mégis remek videókat csinálnak... És ha nem tetszik és ennyire undorodsz tőlük, ne elemezgesd őket inkább.. Nézegess vékony embereket, ha ez ennyire felizgat :D Ne vedd személyesen, de furcsa h ennyire felidegesíted magad mások megjelenésén. És igen, én is durván kövér vagyok, azért nem értek veled egyet :DDD Nem amúgy nem.
2017. febr. 22. 08:31
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, mi evvel a probléma. Attól még, hogy valaki kövér, sminkelhet jól. Ugyanúgy akkor is, ha sovány.

Hol az összefüggés?

Én, mint 99 kilós, 180 cm magas, átlagos testzsírszázalékú férfi csinálhatok barkácsoló blogot? Megengeded?

2018. ápr. 25. 21:25
 16/16 anonim ***** válasza:

"én sem értem,hogy az érzi szépnek magát aki disznó"

Én csak sajnálni tudom,hogy még mindig vannak ilyen emberek...

Ha azt hiszed,hogy azért értékesebb, mások számára érdekesebb valaki,mert a mérleg kevesebbet mutat,akkor egy világi bfsz vagy.

Azért,mert valaki több kiló nem érezheti magát szépnek?

Egyáltalán miből gondolod,hogy mi a megfelelő súly és mi nem?Ezek csak számok.Az a lényeg,hogy érezd jól magad a bőrödben.

2018. máj. 16. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!