Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha a feleségem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a feleségem nagyon elhízott?

Figyelt kérdés
Szép, csinos nő volt terhesség előtt. Terhesség alatt már több mint 20 kgot hízott és az se ment le róla utána sőt hízott is. 55 kg volt, mostmàr szerintem 80 is van. Ráadásul nem ad magára, mindig csak felköti a haját ami csupa zsír. Már szinte szégyenlek vele akárhová elmenni. Csak 1 gyerekünk van, nem tudom mi lenne ha 2-3 lenne. Próbáltam már többször vele beszélni és mondta neki is rossz, de mégsem tesz ellene semmit. Nem arról van szó, hogy még csak pár hónapos a gyerek, már 3 éves. Már nem is kívánom egyáltalán.
2022. máj. 3. 12:22
 41/100 anonim ***** válasza:
75%
Mert talán a ház az szerinted önműködő? Gyerek mellett én sem tudok sem főzni, sem pedig takarítani. És igen ez a normális kinézet szülés után.
2022. máj. 3. 20:17
 42/100 A kérdező kommentje:
Nem érted, hogy napközben óvodában van a gyerek? Szerintem plusz 30 kg szülés után nem normális úgy, hogy már több mint 3 éve szült. És itt nem a striákra gondolok mert az tudom normális,hanem a sok hájra
2022. máj. 3. 20:24
 43/100 anonim ***** válasza:
71%
Ahogyan elnézlek, már nem csodálom, hogy a kaja jobban ízlik neki, mint te.
2022. máj. 3. 20:27
 44/100 A kérdező kommentje:
Ja azért is én vagyok a hibás nyilván, hogy 7 óra hossza alatt nem tud megfőzni
2022. máj. 3. 20:32
 45/100 A kérdező kommentje:
Csak a pékségsüteményeket tömi magába meg még a gyerek elől is megeszi az édességet. Majdnem az összes húsvéti édességeket amit kapott a gyerek ő ette meg, utána sírva kereste a gyerek. De ez is biztos az én hibám
2022. máj. 3. 20:36
 46/100 anonim ***** válasza:
67%
Fogadok egy hetet nem voltál még izgő-mozgó kisgyerekkel hagyva... aki egész nap pakol, eldug mindent is, mindent is összeken, elővetet magánat minimum 5 féle kaját amiből jó ha egyiket elfogadja és megeszi, akire egy nap minimum 2-4 váltásruha kell, és aki igényli a tanítást/játékot/csavargást. És ezt a feleséged rossz szó nélkül teszi ezt az önfeláldozó 0-24-es munkát, akinek b*szol szabadidőt hagyni és van képed nyavalyogni hogy nincs ideje lefogyni? Hát neharagudj...
2022. máj. 3. 20:41
 47/100 anonim ***** válasza:
83%

45#Valószínűleg depressziós...

De ezt hogy nem lehet észrevenni a társunkon?

2022. máj. 3. 20:44
 48/100 A kérdező kommentje:
46 óvodába van napközben a gyerek hányszor írjam még le. Nem 1-2 évesről van szó aki egész nap otthon van
2022. máj. 3. 20:48
 49/100 anonim ***** válasza:
43%
Ennyi volt. A legtöbb kapcsolat ekkor megy tönkre. Legközelebb választani kell majd, hogy gyerek, vagy házasság. A neved továbbadása, vagy boldog élet, csinos feleség.
2022. máj. 3. 21:02
 50/100 anonim ***** válasza:
31%
jaj szegény nő, a gyerek egész nap oviban, ő meg nem dolgozik, nem főz, akkor mit csinál? Menjen el futni, sétálni, akármi. És igenis főzzön, ha már otthon cseszi a rezet. Nem egy csecsemőről van szó, hanem egy ovisról, akik nincs otthon napközben!
2022. máj. 3. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!