Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha a feleségem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a feleségem nagyon elhízott?

Figyelt kérdés
Szép, csinos nő volt terhesség előtt. Terhesség alatt már több mint 20 kgot hízott és az se ment le róla utána sőt hízott is. 55 kg volt, mostmàr szerintem 80 is van. Ráadásul nem ad magára, mindig csak felköti a haját ami csupa zsír. Már szinte szégyenlek vele akárhová elmenni. Csak 1 gyerekünk van, nem tudom mi lenne ha 2-3 lenne. Próbáltam már többször vele beszélni és mondta neki is rossz, de mégsem tesz ellene semmit. Nem arról van szó, hogy még csak pár hónapos a gyerek, már 3 éves. Már nem is kívánom egyáltalán.
2022. máj. 3. 12:22
 71/100 anonim ***** válasza:
17%

70. Ha nem érdekelné hogy milye akkor meg az lenne a bajotok!

Semi nem jó!

2022. máj. 4. 09:51
 72/100 anonim ***** válasza:
30%
Depresszió... Én azt csak egy kifogásnak látom minden motiválatlan és lusta hulladék embernél, aki gyenge változni. Szerintem egy nem létező dolog.
2022. máj. 4. 09:59
 73/100 anonim ***** válasza:
2%
Ha érdekli hogyan néz ki, akkor k.válkodó ribizli. Anya létére is.
2022. máj. 4. 10:46
 74/100 anonim ***** válasza:
73%
Szerencsére Plútócska véleménye nem sokat számít.
2022. máj. 4. 10:53
 75/100 anonim ***** válasza:
30%
csak tudnám mi a francnak szakember, amikor itt mindenki kész pszichológus és ennyiből diagnoztizálta a nőt, mint depressziós beteg
2022. máj. 4. 11:00
 76/100 anonim ***** válasza:
7%
Csak az én véleményem számít, mert én férfinak születtem, tehát felsőbbrendű vagyok.
2022. máj. 4. 11:53
 77/100 anonim ***** válasza:
37%

Engem általában elhordanak mindenféle ultrafeministának, de azért az elég túlzás még szerintem is, hogy a férfi még boldogan vigye a háztartást munka után, mikor a feleség egész nap otthon van a gyerek nélkül.

Lehet tényleg depressziós, vagy lehet csak baromi motiválatlan és elkeseredett. Nyilván neki sem tetszik, amit a tükörben lát, ezenkívül vissza kéne mennie dolgozni, csak épp van egy szart sem érő szakmája. Tudom, mert én is évekig voltam eladó, nem jó munka, és tökéletesen felesleges hozzá bármilyen szakma, mert anélkül is felvesznek. Nyilván semennyire nem akar oda visszamenni. Erről keveset írnak ezen az oldalon, mert itt minden nő diplomás jó munkával, de egy csomó olyan nő is van, aki a gyerekben egyben a rossz munkája alól is kibúvót lát, és attól lesz depressziós, hogy vissza kell menni a mókuskerékbe. Ami egyrészt tök érthető, másrészt viszont dolgozni muszáj valamit.

Ez most mindkettőtöknek rossz. Le kéne ülni vele beszélni, hogy hogyan érzi magát, mik a tervei a jövőre, mi az a munka amit szívesen csinálna, esetleg keresni neki valami tanfolyamot, amiben aztán szívesen dolgozna. Ugyanez a fogyással is, arról az oldalról kéne megfogni, hogy aggódsz az egészségéért, és emiatt kicsit jobban oda kéne figyelnie az étkezésre meg a mozgásra. Nem úgy, hogy hát már fel sem áll rá. Mert ha most elkezdesz vádaskodni, hogy egy lusta disznó (ami a te oldaladról nézve jogos), akkor csak dacosabb lesz, és még inkább belesüpped ebbe a mocsárba. Összességében újra kéne tárgyalni az életeteket, ő boldog-e (nyilván nem), mit tudna tenni azért, hogy jobb lehessen.

Szereted amúgy, akarsz tenni azért, hogy jobb legyen, vagy inkább már válnál? Mert ez egy hosszú folyamat lesz, gyakorlatilag a mínuszból kell felépítenie az életét (elhízott, gyerekes, nulla végzettség, innen szép nyerni). Ez nagyon kemény menet lesz, és csak akkor sikerülhet, ha mindketten benne vagytok.

2022. máj. 4. 15:16
 78/100 anonim ***** válasza:
28%
Adj neki ultimátumot vagy lépj le a gyerekkel. A bíróság úgy is neked ítélné.
2022. máj. 4. 20:15
 79/100 anonim ***** válasza:
59%
Na sikerült beszélni vele?
2022. júl. 26. 02:03
 80/100 anonim ***** válasza:
46%
Megnézném fordított esetben milyen válaszok lennének. Akkor azt írnák hogy hagyd el a lusta munkakerülő igénytelen zsírdisznót. :)
2022. júl. 26. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!