Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak nem helyes elhízott határozatlan férfiként?
Ilyen fiú vagyok, eddig még barátnőm sem volt, most megismerkedtem egy kedves aranyos lánnyal aki igaz hogy duci de nekem bejön. Viszont nincs meg az a plusz így el vagyunk egymás mellett.
Most mit csináljak örüljek mint majom a farkának hogy végre egy nő szóba állt velem vagy szakítsak vele mert ezzel át velem őt hogy nem ő az igazi.
Én igazi elba... mérleg pasi vagyok, nevezheted határozatlannak is.
185/105 vagyok, tehát már kövérnek mondható, nem testesnek.
Nem rinyálok, nem sajnáltatom magam, bele a közepébe....
Gép előtt nem fogsz tudni ismerkedni, menj ki az utcára, és ha megfelelően tudsz kommunikálni, olyan nőt is simán összeszedhetsz, amiről most még álmodozni sem mersz.
Az ilyen tulajdonságom, és a szexuális töltöttségem miatt jól beszívtam, 2 éve 3 nővel vagyok...
Mindhármat kedvelem, nem akarom megbántani őket, így mindhárommal teljesítem amire szükségük van ;)
Ebből 2 hosszú combú "nehézbombázó".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!