Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak az elhízott barátnőmmel?
Barátnőmmel 4 éve vagyunk együtt, ő 25 éves, én 26 vagyok.
Az elmúlt 2 évben nagyon elhanyagolta magát, már nem akar velem edzeni és nagyon egészségtelenül kezdett el táplálkozni. 60 kilóról felhízott 90-re, úgy érzem hogy mintha egyszerűen nem ebben a nőbe szerettem volna bele. Már lassan 4 hónapja nem szeretkeztünk, egyszerűen képtelen vagyok hozzá.
Férfiak, ti mit tennétek ebben az esetben? Szerintem 26 évesen még nem késő hogy más párkapcsolatot keressek, nem szeretném leélni az egész életemet egy olyan nővel akihez nem vonzódom.
Sajnos manapség ez óriási probléma, rengeteg embert érint, csak nézz körül. Agyon mérgeznek minket az élelmiszerekkel is. Nem könnyű egészségesen étkezni. Hiába a zöldség, gyümölcs, ha vegyszeres, hormonos, stb.
Kevés ember szervezete tolerálja.
Én orvost javasolnék egyenlöre szakítás helyett, mert millio egészségügyi ok is lehet a háttérben. Ha az kiderül, akkor már tudni fogja, hogyan fogyhat le. Ez csak egy túlsúly, meg lehet tőle szabadulni.Segíts neki.
A lehrosszabb opció az, ha egyáltalán nembérdekli, jó neki így, hát, azzal tényleg nem lehet mit kezdeni.
Hogy szakíts-e, azt nem a mi feladatunk eldönteni. Ez a te egyéni döntésed.
Azt viszont ki merem jelenteni, hogy anélkül én semmi drasztikus lépést nem tennék, hogy meg ne próbáltam volna minden tőlem telhetőt a helyzet megoldásáért megtenni.
Mondjuk az sem mindegy, hogy ez a testtömeg milyen magassággal párosul. 180 centihez a 60 kiló még kevés is, a 90 meg bőven még a vonzó kategória. 160 centihez meg a 90 kiló már bőven az a kategória, ami - hacsak valakinek nem ez az alkat jön be - alapocsan le tudja lohasztani a fizikai vágyat.
De a fő kérdés az, hogy: miért? 30 kiló 2 év alatt azért ritkán szalad fel csak úgy, kiváltó ok nélkül. És a "kiváltó ok" alatt nem azt értem, hogy "nem jött velem edzeni". Mindennek van valami oka. Miért ment el a kedve a testmozgástól? Miért változtatott az étkezési szokásain?
Ezeknek lehetnek külső, és belső okai is. Lehet valamilyen betegség. Lehet valamilyen életesemény váltotta ki ezt belőle. Sőt, ne sértődj meg, de könnyen lehet, hogy te váltottad ki. Azért nem akar már edzeni menni, mert elege van belőle, hogy neked ez a kapcsolatotok alfája és omegája. Azért változtatott az étkezési szokásain, mert a kapcsolatotokban már nem boldog, és kellett valami, ami boldogságot ad neki. Ez persze csak egy feltevés, de én első körben az vizsgálnám meg, hogy vajon tényleg műköik ez a kapcsolat?
17.
Kedvencem ez a jobbat érdemel. Gondolom ilyenkor egy hozzá hasonló igénytelen lusta kövér férfira gondolsz? :)
#23:
Feltehetően egy olyan férfira gondol, aki boldoggá tudja tenni őt és nem lécel le az első problémánál.
Mit csinálna, ha rákos lenne a párja, vagy balesetet szenved…?
24
Azért ne keverjük már ősze az elhízást avval, h rákos lesz vagy baleset éri. A hízásról tehet.
24.
Azért van egy kis különbség ezekről nem tehet, a túlsúly nem ilyen ráadásul lehet rajta változtatni persze kifogást keresni könnyebb.
25.
Megelőztél :) Pontosan így gondolom én is.
#25:
Ezekből lesznek az elhagyott anyukák, akik “rohadtszemetek fszér’ nem tudják tartani az alakjukat szülés után”.
Az ilyen EQ-nulla embereknek nem kapcsolat való, hanem egy felfújható guminő.
Akkor is ilyen szigorúak lennétek, ha titeket hagyna ott a partneretek valami hasonló miatt?
28.
Velem nem történne ilyen mert vagyok olyan igényes magamra, hogy nem hízok disznó méretüvé. De ha mégis akkor nyugodtan elhagyhat megértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!