Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítsak az elhízott barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak az elhízott barátnőmmel?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel 4 éve vagyunk együtt, ő 25 éves, én 26 vagyok.

Az elmúlt 2 évben nagyon elhanyagolta magát, már nem akar velem edzeni és nagyon egészségtelenül kezdett el táplálkozni. 60 kilóról felhízott 90-re, úgy érzem hogy mintha egyszerűen nem ebben a nőbe szerettem volna bele. Már lassan 4 hónapja nem szeretkeztünk, egyszerűen képtelen vagyok hozzá.

Férfiak, ti mit tennétek ebben az esetben? Szerintem 26 évesen még nem késő hogy más párkapcsolatot keressek, nem szeretném leélni az egész életemet egy olyan nővel akihez nem vonzódom.

2022. júl. 26. 00:53
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
38%

"Nem mellesleg az ördögi kör itt nem az elhízással kezdődik, hanem a depresszióval. A depresszió miatt lesz elhízott valaki, nem fordítva."

Öhm... Szoszo. Több tanulmány kimutatta, hogy a tartósan magas só, cukor, és zsírtartalmú "diétán" élő embereknek ez hatással van az agyukra: rossz közérzet, szorongás, depresszió. Sok esetben egy egészséges diéta erőteljesen mérsékelte, vagy akár meg is szüntette ezt. Ez persze nem egyenlő azzal, hogy aki kövér, az depressziós, mert normális ételekből is túl lehet enni magad, illetve ilyen rossz minőségű ételekből is lehet normál alkatot fenntartani. De lássuk be, elég nagy az aránya azoknak, akik ilyen étrend miatt híznak el már fiatalkorukban, és önálló felnőttként sem lépnek ki belőle. Nyilván sok más ok is van, nem ilyen egyszerű az egész.

2022. júl. 26. 15:54
 42/57 anonim ***** válasza:
30%

41.

Hogy rövidre zárjuk a dolgot a kövérek nagy többsége nem hormonbajos és nem is depressziós csak simán lusta(jöhet a 0% XD)

2022. júl. 26. 16:00
 43/57 anonim ***** válasza:
64%
42 én is rövidre zárom:egy tudatlan, tájékozatlan, fogalmatlan barom vagy, de legalább ne hirdetnéd.
2022. júl. 26. 19:29
 44/57 anonim ***** válasza:
23%
Vagy pont azért zabál mert boldog. Sok nő változik mocskos disznóvá egy hosszú kapcsolat kényelmében.
2022. júl. 26. 22:02
 45/57 anonim ***** válasza:
67%

Itt van akkor mai lecke a szkeptikusoknak, akik azt hiszik elég diétázgatni és edzeni és a probléma meg is van oldva. [link]

A női test máshogy működik, eleve jobban raktározza a zsírt, mint a férfié, és nagyon könnyen felborulhat a hormomális egyensúly is vegyi anyagok, szülés, érzelmi stressz hatására. Legtöbbször nincsenek is az érintettek tudatában, hogy betegek, csak évek múlva derül ki, hogy valamilyen szerve, hormonháztása alulműködik. Még fiatalon is. Mond azt egy inzulinrezisztensnek, hogy egyen kevesebbet, mikor a sejtjei eleve éheznek, hiszen az inzulin nem tudja eljuttatni el a tápanyagot, ezért folyamatosan éhesek. Mondd azt egy éhezőnek, hogy egyen kevesebbet. Ez itt a gond.

Vagy mondd azt, hogy ne stresszeljen annyit, mert a mellékvese kéreg folyamatosan arra áll be, hogy tartalékoljon a hasi zsírból. Ezért el fog hízni.

Ja és az orvosokat sem izgatja hogy valaki el van hízva, a körzeti doki biztos nem fog endokrinológushoz küldeni, ki vannak égve, nem érdekli őket hogy foglalkozzanak veled. Király Linda mesélte el a kálváriáját, hogy evekig küzdött a jelentős túlsúllyal, de nem tudott fogyni, pedig már szinte alig evett valamit, éa tornázott mellette, mig ki nem derítették hogy a hormon rendszere nem működik megfelelően. Megműtötték, gyógyszerekkel

beállították a pazsmirigyet, ezutan hoppa, gyorsan megindult a fogyás is. Ha nekem nem hiszel, nezd meg a videot, mit mond az orvos.

Igy nez ki egy pajzsmirigy alulműködésben szenvedő arca, teljesen fel van puffadva, es a gyogyszeres hormonpotlas utan, normalis lett az arca.

[link]

2022. júl. 27. 01:14
 46/57 anonim ***** válasza:
72%

Én egy rövid ideig használtam fogamzásgátlót, de áttértünk a gumira, mert olyan fejfájásom és mellfeszülésem lett tőle napi szinten, hogy szexelni sem volt tőle kedvem. (ugye amiért szedtem)

Érelzáródást, trombózist is okozhat, ez az egyik mellékhatása akik hajlamosak rá, a hízás is benne van, de gondolom ez nem érdekli azt aki erőlteti, hisz így kényelmes a dolog, a többi meg mit számít, nem ő viszi vásárra a bőrét, hanem a nő.:)

2022. júl. 27. 01:27
 47/57 anonim ***** válasza:
64%

Nem kellett volna megvarni a 30 kilot, 10nel mar finoman szolhattal volna neki..azert akkor kiderult volna, hogy mit reagal, ha normalis modon jelzel neki.

Masreszt nekem senki ne mondja, hogy ha megismerkedik a parjaval aki 60-70 kilo (most mondtam egy szamot) szexualisan is meg tudja kivanni akkor is, amikor ez felmegy 100+ra.

Es itt mindegy, hogy ferfirol vagy norol beszelunk. Mindket nemnel ugyanolyan gaz, nem beszelve a karos mellekhatasokrol az egeszsegre nezve.

2022. júl. 27. 09:07
 48/57 anonim ***** válasza:
26%

45.

Igen létezik ilyen is senki se mondta hogy nem, kb. a kövérek 1%-a.

2022. júl. 27. 09:31
 49/57 anonim ***** válasza:
69%

45! Nem is kell, h küldjön.

Ha valaki diéta meg edzés mellett se fogy, eszébe juthatna, h elmegy pár vizsgálatra.

Én is elmentem anno.

N 30

2022. júl. 27. 09:32
 50/57 anonim ***** válasza:
81%

49.Sokszor maguk az orvosok is szkeptikusak, elmarasztalóak egy kövér emberrel szemben, ugyanúgy mint a társadalom, vagy norbi. "Na mi van sokat csokizunk? Többet mozogni, kevesebbet enni! - mondja az idős orvosunk.

De nem csodálkozom, olvastam több fórumon az orvosok hozzáállásáról. Pl. Sok ember szenved parazita fertőzésben. Miután nem múlt el a gyógyszeres kezeléstől a tünetei, az orvos pszichológushoz küldte a beteget, hogy csak beképzeli a dolgot, a mozgásokat a viszketést. Még akkor sem hitte el, amikor egy hét múlva bevitte milyen nagyobb férget talált az ürülékében. És sajnos a világon ez van, külföldiek is erről számoltak be, volt aki Amerikából Mexikóba utazott, mert ott foglalkoztak vele, meggyógyították a parazita fertőzéséből.

Summa summarum a szerencsésebbek azonnal rájönnek az okokra, (de egy depressziós nem keresi az okát, mivel depressziós és pont lexarja a kinézetét) mert figyelmes felkeszült orvost talált, masok hónapról hónapra járnak, keresgelnek.

2022. júl. 27. 13:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!