Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért születtem férfinak?

Figyelt kérdés
A férfiak sokkal elfogadóbbak azzal kapcsolatban ha szeretetre vagy törődésre lenne szüksége egy nőnek. Fordított esetben pedig szart sem kapsz. Most is beszélgettem itt valakivel akinek megnyíltam és már nem is ír vissza. Teljesen felesleges bárkit szeretni vagy megkedvelni.
2022. júl. 18. 22:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/90 anonim ***** válasza:
100%

"Csak azért írtam amit írtam, mert ki voltam akadva."

Szuper, de remélem, akkor felvállalod ennek következményeként azt is, hogy egy kellemetlen hangulatemberként fognak elkönyvelni, akit a többség inkább kerül, mert alapvetően egy energiavámpír, és nem veszi észre, ha túl sok.

2022. júl. 19. 00:42
 52/90 anonim ***** válasza:
84%

"Hol becsültem le mások problémáit?"

Nem hol, hanem hogyan. Úgy, hogy nem vagy képes kihúzni a fejedet a s*ggedből.

2022. júl. 19. 00:42
 53/90 anonim ***** válasza:
100%

"Tehát nem lehet valakinek rossz napja, nem akadhat ki, nem lehet szomorú?"

Amennyiben nem terhel ezzel kéretlenül másokat, nyugodtan lehet.

2022. júl. 19. 00:43
 54/90 anonim ***** válasza:
100%

"Szóval akkor minden embernek tökéletesnek kellene lennie?"

Nem, csak nagyságrendekkel színvonalasabbnak nálad. Az, hogy neked ez már tökéletességnek tűnik, elég sokat elmond, hogy hol tartasz jelenleg érzelmi fejlettségedet tekintve. (Segítek: ultra infantilis / éretlen vagy, nem abban, ahogyan kifejezed magadat, hanem abban, AMIKET közölsz magadról.)

2022. júl. 19. 00:46
 55/90 A kérdező kommentje:

Ebben igazad van. Szándékosan írtam sértő módon. Nem is vártam rá különösebben választ. Nem gondoltam, hogy ilyen port kavar egyeseknél.

Nem kellett volan.

Nyilván nem is gondolom valójában úgy ahogy írtam a kérdést.

Lehet, hogy ezt gondolják pedig alapvetően nem vagyok hangulatember. Bár ezt most feleslegesen írom, mert abból amit láttál belőlem valószínűleg nem ezt gondolod.

2022. júl. 19. 00:46
 56/90 anonim ***** válasza:
77%

"Mert mindjárt dögöljön meg, meg buta, hülye, ostoba, nem él valós életet, mindent elront, senki nem szereti stb?"

Öööö... te valószínűleg nagyon rosszul tűröd a kritikát. Hányszor néztél már szembe a saját hibáiddal, úgy őszintén? Vagy mindig csak az áldozat (az élet, a körülmények, más, úgymond aljas emberek áldozatának) a szerepét játszottad? Ez volt a menekülés az elől, hogy belásd: nálad is vannak javítanivalók rendesen, méghozzá olyan dolgokban, amik eléggé mélyen gyökereznek benned?

2022. júl. 19. 00:48
 57/90 A kérdező kommentje:

" nem abban, ahogyan kifejezed magadat, hanem abban, AMIKET közölsz magadról."

ÚGy már nehéz bármit közölni magadról, ha támadást kapsz.

Bár ennek van is alapja, mert valóban provokatív a kérdés, ha csak azt olvassa el valaki.

Szerintem teljesen normális válaszolok és reagálok arra amit írtok, legalábbis hozzám telhető módon. Lehet valakinek ez nem elég vagy úgy gondolja, hogy ez gyerekes és éretlen.

Ennyi telik tőlem, nem vagyunk egyformák. Magamat adom és nem provokálok.

2022. júl. 19. 00:50
 58/90 anonim ***** válasza:
75%

"Bár ezt most feleslegesen írom, mert abból amit láttál belőlem valószínűleg nem ezt gondolod."

Ez ügyben (hogy ki mit lát belőled) nem utólag, hanem előre kell gondolkodni. Európai kultúrákban ez alap, már ne is haragudj.

2022. júl. 19. 00:50
 59/90 anonim ***** válasza:
81%

"Ennyi telik tőlem, nem vagyunk egyformák."

Igen, magyarul, eszed ágában sincs nekifogni annak, hogy elkezdj magadon változtatni.

2022. júl. 19. 00:51
 60/90 anonim ***** válasza:
0%
ja itt egyszer rámírt egy lány, mert aztírtam nem fontos a mellméret és ez tetszett neki(talán fottyos volt szegény). Értem én, hogy nem vagyok egy adonisz, bár a fb fotó 10éves lehet talán. De a jóédes qrva anyját, ha ő kezdeményezi a beszélgetést legalább annyit kéne írnia bocs nem vagy valami.
2022. júl. 19. 00:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!