Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kezdeményezésre képtelen nők!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gál Zoé kérdése:

Kezdeményezésre képtelen nők! Szoktatok rá gondolni, hogy ha férfinak születtek könnyen lehet, hogy még szűzek lennétek?

Figyelt kérdés

2018. jan. 22. 18:16
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
94%
Nem, miért gondolnék erre?
2018. jan. 22. 18:19
 2/24 anonim ***** válasza:
89%
Persze még a csaj udvaroljon meg vigyen bon-bont virággal...pfff
2018. jan. 22. 18:22
 3/24 anonim ***** válasza:
91%
Nem. Max azokon a napokon jó lenne férfinak lenni.
2018. jan. 22. 18:23
 4/24 anonim ***** válasza:
86%
Nem gondoltam erre mert nem fiú vagyok. A kezdeményezés a fiúk dolga. De én általában ezt becsülöm bennük és adok esélyt hogy megismerhessük egymást.
2018. jan. 22. 18:24
 5/24 anonim ***** válasza:
84%

Nem. Ha férfinak születek, megfelelek a férfi, mint társadalmi nem szerepelvárásainak. Akkor cserébe nem sminkelnék, meg nem akarnék szoknyában járni, meg nem figyelnék arra, hogy hogy nevetek, hogy fogalmazok, nem borotválnám a lábam, mert az férfias. Most, hogy nő vagyok, nekem az a feladatom, hogy kedves legyek, bájos legyek, jelezzem szolidan a férfiak felé, hogy szabad a pálya és ne akarjam széttenni mindenkinek. Én tökéletesen tudok azonosulni a női szerepelvárásokkal, sőt, még babát is akarok majd. Nem, eltartani nem kell, de a modern női szerepnek ez nem is része.

Ez tudod olyan, hogy gyerekként az ember megtanulja a gyerekszerepet élni: elkészíti a háziját, nem felesel, megnézi a délutáni kis meséjét és kirángatja a tejfogait. Felnőttként pedig megtanul felnőtt lenni, eleinte tombolva, aztán félreteszi a vodkás üveget és a csapongást, megállapodik és felelősségteljes, felnőttként él, dolgozik, fizeti a számlákat, adózik.

A túlélés és a sikeresség feltétele az alkalmazkodás, babe. ;)

2018. jan. 22. 18:26
 6/24 anonim ***** válasza:
88%

Nem értem az összefüggést.

Ha férfi lennék, kezdeményeznék. De nem vagyok férfi. Ilyen egyszerű.

Sokan ler@bancoznak egy nőt, aki kezdeményez.

2018. jan. 22. 18:29
 7/24 anonim ***** válasza:
94%
Amúgy tudnék kezdeményezni. Csak nem akarok. És nem is szorulok rá. Nem is fogok rászorulni, mert nem vágyok olyan férfire, akinek ez kell.
2018. jan. 22. 18:31
 8/24 anonim ***** válasza:
81%
Mi értelme lenne? Nő vagyok, nőként kell megoldást keresnem a problémára, nem pedig filozofálgatni, hogy mi lenne ha...
2018. jan. 22. 18:33
 9/24 anonim ***** válasza:
78%

Nem vagyok kezdeményezésre képtelen (szoktam is, általában visszautasítanak), és még szűz vagyok, na erre varrj gombot :D de én ezt nem úgy fogom fel, hogy jaj milyen rossz nekem. Élvezem az életet, és majd elveszítem azzal, akiben megbízom. Alakul most valami egy sráccal, talán majd vele ha eljön az ideje. De nem idegeskedek ezen.

22/n

2018. jan. 22. 18:45
 10/24 anonim ***** válasza:
40%
Mennyi bullshit. O a noi szerep bla bla... mert azt kell tenni amit a tarsadalom mond. A tarsadalom szar es nem kell megfelelni. Penz kell baratok es elmenyek es ha ehhsz az kell h ferfikent borotvalham a labam akkor azt fogom tenni meg ha ez nem is a ferfi szerepe... A sok feminista au egyenlosegrol papol de a no ne kezdemenyezzen, a ferfi fizessen, es not nrm szabad megutni ferfit persze lehet. A nok ehyik legnagyobb felelme h le ribizi oket a tarsadalom, de vajon miert? Azert mett ok is tudjak h ez az igazsag de adjak az artatlant. Ezt hivjak ugy h szineszkedes manipulacio es alszentseg. Add magadat? Vagy add a ferfi szerepez? Vahy add azt akinek az anyukad akar latni? Noi meg ferfiszerep az... nem a szerepeknek, a tardadalombak es madoknak kell megfelelni, hanem magadnak, utama eldontheti a tobbi ember h veled marad e. Az itt valaszolok meg injabb vallhak be h ok estenkent a fsz akarjak szopni mint hogy adjak az artatlant es papoljanak a noi szereprol. Az oszinteseg eleg fontos ahogy az elfogadas is. De ti nem magatokat hanem a noi szerepet fogadjatok el.
2018. jan. 22. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!