Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdeményezésre képtelen nők! Szoktatok rá gondolni, hogy ha férfinak születtek könnyen lehet, hogy még szűzek lennétek?
"Nem értem az összefüggést.
Ha férfi lennék, kezdeményeznék. De nem vagyok férfi. Ilyen egyszerű. "
Igen, nyilván ilyen egyszerű. Tudom hogy nőként sem tennéd meg, már csak azért is mert jön a süket duma hogy milyen már hogy a nő kezdeményez? ezáltal tudom hogy férfiként sem tennéd meg, mert kell valamilyen kifogás csak hogy te légy az igazmondó :)
"A kezdeményezés a férfi dolga" csak azért mert az ősök és azok ősei ezt az elvet folytatták, még nem lesz íratlan szabály.
Nem tartom fairnek a dolgot. Mi kezdeményezünk, 90%ban rá is b*szunk, míg ti könnyen választhattok az igen és a nem válasz között miközben konkrétan kivan nyalva a se**etek. Tapsvihar.
Én tudatom. Mosolygok rá, keresem a társaságát, ha már ismerem (személyesen és írásban is, de csak úgy, hogy kölcsönös legyen, tehát 2-3x egymás után nem mutatok ilyen jelet, ha nem lép), meg ha már beszélgetünk, teszek kedves/elismerő megjegyzést, felajánlom a segítségem, ilyesmi.
Nálam a kezdeményezés a randira hívást, csók kezdeményezésérlt jelenti meg a leszólítást. Ezt kizárt, hogy én kezdeményezzem.
Lenne, lenne... ha öreganyám sárga lenne és csilingelne, akkor ő lenne a villamos.
Mi értelme az ilyen kérdéseknek? :D Így lehetne, de nincs így, ennyi.
Mellesleg én imádnám ha férfiként meghódíthatnám a kiszemelt nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!