Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kezdeményezésre képtelen nők!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gál Zoé kérdése:

Kezdeményezésre képtelen nők! Szoktatok rá gondolni, hogy ha férfinak születtek könnyen lehet, hogy még szűzek lennétek?

Figyelt kérdés

2018. jan. 22. 18:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
88%
Ha meg hokedlinek, akkor 2-vel több lábam lenne.
2018. jan. 22. 19:26
 12/24 anonim ***** válasza:
23%

"Nem értem az összefüggést.

Ha férfi lennék, kezdeményeznék. De nem vagyok férfi. Ilyen egyszerű. "

Igen, nyilván ilyen egyszerű. Tudom hogy nőként sem tennéd meg, már csak azért is mert jön a süket duma hogy milyen már hogy a nő kezdeményez? ezáltal tudom hogy férfiként sem tennéd meg, mert kell valamilyen kifogás csak hogy te légy az igazmondó :)

"A kezdeményezés a férfi dolga" csak azért mert az ősök és azok ősei ezt az elvet folytatták, még nem lesz íratlan szabály.

Nem tartom fairnek a dolgot. Mi kezdeményezünk, 90%ban rá is b*szunk, míg ti könnyen választhattok az igen és a nem válasz között miközben konkrétan kivan nyalva a se**etek. Tapsvihar.

2018. jan. 22. 19:30
 13/24 anonim ***** válasza:
61%
Nem kezdeményezek, mert nem akarok és nem azért mert képtelen lennék rá, nem kell olyan egyed aki nem tud férfi lenne, olyan mellett aligha lehetnék nő.
2018. jan. 22. 19:42
 14/24 anonim ***** válasza:
58%

Egyetértek 13# al.

Egy nő.

2018. jan. 22. 20:37
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
En speciel, ha kezdemenyezni akarok, akkor kezdemenyezni fogok, teszek ra, hogy ki szerint gaz ez nokent.
2018. jan. 22. 22:25
 16/24 anonim ***** válasza:
Akik azt írják, hogy nem kezdeményeznek, azok amúgy valahogy tudatják egy pasival, hogy bejön nekik?
2018. jan. 22. 23:26
 17/24 anonim ***** válasza:
77%

Én tudatom. Mosolygok rá, keresem a társaságát, ha már ismerem (személyesen és írásban is, de csak úgy, hogy kölcsönös legyen, tehát 2-3x egymás után nem mutatok ilyen jelet, ha nem lép), meg ha már beszélgetünk, teszek kedves/elismerő megjegyzést, felajánlom a segítségem, ilyesmi.

Nálam a kezdeményezés a randira hívást, csók kezdeményezésérlt jelenti meg a leszólítást. Ezt kizárt, hogy én kezdeményezzem.

2018. jan. 22. 23:58
 18/24 anonim ***** válasza:
69%

Lenne, lenne... ha öreganyám sárga lenne és csilingelne, akkor ő lenne a villamos.

Mi értelme az ilyen kérdéseknek? :D Így lehetne, de nincs így, ennyi.

Mellesleg én imádnám ha férfiként meghódíthatnám a kiszemelt nőt.

2018. jan. 23. 12:19
 19/24 anonim ***** válasza:
45%
Utolsó: persze, ahogy azt te elképzeled. Kb. egy hét elég lenne, hogy rájöjj, hogy mennyire nem így megy ez :D
2018. jan. 26. 01:15
 20/24 anonim ***** válasza:
Mondom én, hogy sok agyalágyult nő van itt, csak a lepontozáshoz értenek, de azt hogy felfogják, hogy az elképzelés és a valóság két külön történet, ahhoz ezek nem értenek. Ennyi telik tőletek, "emberek" =)
2018. jan. 26. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!