Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-25 férfiak akik nem gazdag családban születtek, és elég hajtós életük van! Ti hogyan oldjátok meg az ismerkedést?
Többnyire neten, de nem társkeresőn.
Mondjuk én nem így állok hozzá, hogy minek költsek rá, ha lehet, hogy lelép.
társkeresőzök.
nem tudok jobbat, és több mint a semmi...
26/F
Hát persze. Felregisztrál egy szép nő társkeresőre, és 0-24-ig nézve minden nap tízpercenként kap üzenetet (így 144 jönne ki egy napra). Mindegyik srác értelmes, normális, összeszedett üzenettel nyitott. Az összes pontosan olyan, amilyet a szép nő kívánhatna magának. A 144-ből biztos 140 Mercivel járkál meg saját vállalkozása van (tuti ezért társkeresőznek, erre futja), és mind arra várnak, hogy sorbanállva randizhassanak a nővel amíg te a gép előtt vársz a válaszára. A lábaik előtt hever fél Budapest, minden utcában le is szólítják őket, napi 100-200an.
Én is férfi vagyok, de gyerekek, gondolkodjatok már, mielőtt leírtok valamit.
Igazság lepontozása 3...2...1...
25 éves vagyok...
Most volt egy nagyon rövid kapcsolatom belementem de nem éreztem h szerelmes lennék nem is működött...
Nos általában fb-on szoktam beszélgetni a társkereső oldalak badoo tinder csak szórakozás afféle nyálcsorgatás, senki nem ír vissza na persze hiú is vagyok eléggé válogatósfajta persze itt nem a topmodell alkatú lányokra gondolok hanem mindenkinek van gondolom egy zsánere amitől belobban.
A munkahelyemen napi 10 órát melózok átlagosan még itthon élek besegítek mivel nem városban élek így problémás azt is megoldani h a haverokkal összeüljek és lazán sörözgessünk vagy akármi mert folyton autóval járok.
De lehet az is a probléma h nem vagyok elég jóképű h nem nagyon akar ismerkedni velem senki... pedig jelöltek lennének csak kb keresztülnéznek rajtam...
Sehogy.
Egyetemre járók, húzós szakra. A tanulás miatt kevés az időm. Anyagilag sem állok jól, szóval a haveri házibulis sörözéseken kívül, másra nincs se keretem, se időm. Egyetem előtt, amikor még több időm volt, összejöttem egy lánnyal. Rájöttem, hogy nem alapozhatok rá, szóval mellette azért kihasználom azt az alkalmat, amikor év közben 1-2 csaj még képbe kerül. Pl. rám írnak facebookon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!