Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gál Zoé kérdése:
Kezdeményezésre képtelen nők! Szoktatok rá gondolni, hogy ha férfinak születtek könnyen lehet, hogy még szűzek lennétek?
Figyelt kérdés
2018. jan. 22. 18:16
21/24 anonim válasza:
Utolsó, ne haragudj, de a férfiak sem tudják beleképzelni magukat nők helyzetébe ezen az oldalon. Csak okoskodnak, hogy nekik mennyivel könnyebb, semmit nem kell tenniük és máris kapcsolatban vannak. Nem képesek belátni, hogy ez nem így megy. Az elképzelés nem ugyanaz, mint a valóság...
22/24 anonim válasza:
teljesen mindegy, ahogyan te is láthatod, az összes komment abból áll hogy a kezdeményezés a férfi dolga, hamar kiderül hogy semmit sem tesztek a párkapcsolat létrehozásáért, csak "jeleket küldtök" ami épp azért vicces, mert rengetegszer eljátsszátok ezeket a "jeleket" (még ha nem is tudtok róla) akkor is, ha csak barátkozni akartok.(keresed a társaságát, párbeszédet kezdesz vele és a többi) Ezért vagytok egy hatalmas nagy röhej a számomra.
23/24 anonim válasza:
Sok nőt ismerek, köztük magamat is, akik kezdeményeznek. Bár én általában besültem velük, könnyűvérűnek hittek, és hajtották tovább az elérhetetlen lányokat. Párkapcsolatban vagyok most, ott is én hívtam el az első pár alkalommal a kiszemeltet, vittem neki ezt-azt amit szeret. Az első csókot viszont ő kezdeményezte. Itt most akkor ki az aki kezdeményezett? :D
Na mindegy, senkit nem tisztem meggyőzni semmiről.
24/24 anonim válasza:
hát, tisztelet a kivételnek, egyébként kb 10%át alkotjátok a 100ból, a többi mind vár a sült galambra mert megvan győződve arról hogy érte jön a szőkeherceg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!