Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért születtem férfinak?

Figyelt kérdés
A férfiak sokkal elfogadóbbak azzal kapcsolatban ha szeretetre vagy törődésre lenne szüksége egy nőnek. Fordított esetben pedig szart sem kapsz. Most is beszélgettem itt valakivel akinek megnyíltam és már nem is ír vissza. Teljesen felesleges bárkit szeretni vagy megkedvelni.
2022. júl. 18. 22:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/90 A kérdező kommentje:

Ki bántott kicsim?

Beszélgessek veled?

Mitől vagy ilyen kis mufurcka?

Ha ennyire agresszív lennék akkor elmennék egy pszichiáterhez. ;)

2022. júl. 18. 23:31
 12/90 anonim ***** válasza:
94%
Ha nagyon akarod a másikat, akkor elmenekül. Ez tuti és mindig így van. Online meg tipikus, hogy kényelmesebb csak eltűnni, mint kimondani, hogy "bocs, de mégse..." Jó tanács, hogy ne kapaszkodj, ne teperj, csak fejben pozicionáld mindig feljebb magad a másiknál. Aki akar téged, az jól jár, aki nem, az sajnálhatja. Ezt mondogasd magadban. És próbáld meg a másik szemével nézni magadat. Te is olyanhoz vonzódsz, aki nem neked akar megfelelni meg kardjába dől, ha megbántod, mert az creepy meg needy, ahogy az angol mondja. Hanem olyat keresel, aki önmagában is egész, magabiztos, vonzó és nem kell kihúzni az önsajnálat mocsarából vagy a megfelelési kényszer álcája mögül. Megnyílhatsz neki (majd...), de ne úgy, hogy ismeretlenként máris rárakod, hogy oldja meg helyetted a problémádat és legyen a lelki szemetesládád. Biztos vannak jó dolgok is az életedben, ne panaszkodva akarj ismerkedni. Ha meg még nem zártad le a múltat, akkor előbb engedd el, hogy tudj koncentrálni jövőre. Ez a te saját feladatod, nem egy ismeretlen lányé.
2022. júl. 18. 23:33
 13/90 anonim ***** válasza:
79%

"Ha nagyon akarod a másikat, akkor elmenekül. Ez tuti és mindig így van."

Ez akkor van csak így, ha én nem akarom őt.

2022. júl. 18. 23:34
 14/90 A kérdező kommentje:

Ilyet hol írtam te kis cukiság?

Nem puszilt meg anyukád elégszer?

Gyere adok neked egy puszikát :P

Megérdemled a puszit, mert láthatóan gyerekkorodban valaki súlyosan sárba tiport. Azért vagy ilyen kis elmebeteg.

2022. júl. 18. 23:35
 15/90 anonim ***** válasza:
88%
Ha ilyen idióta szövegeket írtál a csajnak,nem csoda hogy dobott.
2022. júl. 18. 23:38
 16/90 A kérdező kommentje:

Puszika neked szívem <3

Mufurc kisember vagy, innentől kezdve kommunikálj azzal akit érdekelsz.

2022. júl. 18. 23:39
 17/90 anonim ***** válasza:
60%
Az ilyen emberek miatt tart ott Magyarország ahol tart. Edd meg orbán szarát 21-es, annyit érsz mint az.
2022. júl. 18. 23:41
 18/90 A kérdező kommentje:

Igen, igen. :)

Reméljük téged pedig mindenki szeretni fog és mindenki örül, hogy az élete része vagy és boldog tőle. :)

Puszi kicsikém <3

2022. júl. 18. 23:43
 19/90 anonim ***** válasza:
100%
Lehet csak épp nem ér rá, nem? Vagy túlságosan nyomultál?
2022. júl. 18. 23:45
 20/90 A kérdező kommentje:
Nem nyomultam sose szoktam. Az meglehet, hogy épp nem ér rá.
2022. júl. 18. 23:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!