Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért születtem férfinak?

Figyelt kérdés
A férfiak sokkal elfogadóbbak azzal kapcsolatban ha szeretetre vagy törődésre lenne szüksége egy nőnek. Fordított esetben pedig szart sem kapsz. Most is beszélgettem itt valakivel akinek megnyíltam és már nem is ír vissza. Teljesen felesleges bárkit szeretni vagy megkedvelni.
2022. júl. 18. 22:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/90 A kérdező kommentje:

36-nak

Nyilván nem az első, hogy cserben hagyva érzem magam. Minden ember átéli az élete folyamán, hogy cserben hagyja olyan akire azt hitte számíthat.

De javíts ki, ha tévednék.

2022. júl. 19. 00:04
 32/90 anonim ***** válasza:
100%

"Csak szarul esett, hogy őszintén megnyíltam és leírtam, hogy milyen életem volt és cserébe az van, hogy semmi."

Nem, cserébe az van, hogy "kösz, na ezt inkább akkor mégsem", csak nem szavakkal, hanem tettekkel.

2022. júl. 19. 00:04
 33/90 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok?
2022. júl. 19. 00:05
 34/90 A kérdező kommentje:

Lehet igazad van. TE legalább normális hangnemben tudsz írni. Ez már egy olyan dolog amire nagyon sok "ember" nem képes. Most úgy általánosságban mondom, hogy a legtöbb ember csak arra képes, hogy aljas hangnemben megnyilvánuljon. Elég csak megnézni egy facebook posztot ahol sok a komment.

2022. júl. 19. 00:06
 35/90 A kérdező kommentje:
25-30 között
2022. júl. 19. 00:07
 36/90 anonim ***** válasza:
86%
Te komolyan gyakorin, privátban vársz egy vadidegen embertől szeretetet és törődést?
2022. júl. 19. 00:07
 37/90 anonim ***** válasza:
100%

"Nyilván nem az első, hogy cserben hagyva érzem magam."

Egyelőre még csak ismerkedési fázisban voltatok. Cserbenhagyás már meglévő baráti vagy párkapcsolatban van. A kapcsolatnak ebben a legkezdetibb szakaszában lojalitást elvárni enyhén szólva nem megalapozott. Mire föl? Egyelőre még mindig ott tartott, hogy eldöntse, akar-e egyáltalán tőled valamit. Ezt valószínűleg abszolút rosszul mérted fel.

2022. júl. 19. 00:09
 38/90 A kérdező kommentje:

Nem vadidegen embertől vágyok törődésre. De miért ne lehetne itt megismerni olyan embert akitől megkaphat ezt?

Fiatalabb koromban az egyik barátnőmet tudod hol ismertem meg?

Honfoglalón..

2022. júl. 19. 00:09
 39/90 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy rosszul mértem fel. Mindenesetre már megnyugodtam és nem bánom, ha nem ír.
2022. júl. 19. 00:10
 40/90 FoxtrotLidérc ***** válasza:
94%
Azt hiszem, túl sokat osztasz meg magadból. Lehet ez a probléma. Sose ossz meg magadból többet, mint amit a beszélgetőpartnered megoszt magából veled. Amit leírtál az korrekt, de keltheti panaszkodás benyomását, ami kontraproduktív. Hagyd a beszélgetést kibontakozni! Látatlanban ezt tudom tanácsolni. Tuti, hogy "több vagy annál, mint amiket megéltél" - értsd: Mást is érdemes rólad tudni, nem csak a negatívabb részedet. A fájdalmas emlékek fontos részei az életünknek, de csak ezekből állnánk? Korántsem. :))) Látatlanban ezt tudom mondani, a tévedés jogát fenntartom. :)))
2022. júl. 19. 00:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!