Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért születtem férfinak?

Figyelt kérdés
A férfiak sokkal elfogadóbbak azzal kapcsolatban ha szeretetre vagy törődésre lenne szüksége egy nőnek. Fordított esetben pedig szart sem kapsz. Most is beszélgettem itt valakivel akinek megnyíltam és már nem is ír vissza. Teljesen felesleges bárkit szeretni vagy megkedvelni.
2022. júl. 18. 22:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/90 anonim ***** válasza:
100%

"Most is beszélgettem itt valakivel akinek megnyíltam és már nem is ír vissza."

Ennél egyértelműbb visszajelzést nem is kaphatnál arról, hogy a belső tulajdonságaiddal vannak nagyon súlyos problémák. Ideje lenne szépen, módszeresen visszafejteni az alapokig, hogy mi az, és nekikezdeni változtatni rajta.

2022. júl. 18. 23:48
 22/90 A kérdező kommentje:

Lehet igazad van. Pedig amúgy normális voltam vele csak most kicsit elkeseredtem. Leírtam neki az életem egy részét amire ő kérdezett rá és nem jött válasz. Pedig biztos, hogy olvasta mert láttam, hogy válaszolt egy kérdéshez. Na mindegy, de legalább mondott volna annyit, hogy nem akar tovább beszélgetni.

A rosszindulatot amit itt kaptam a kis mufurc kisembertől pedig továbbra sem értem.

Végül is a héten még úgysem kívánták eddig a halálom :)

2022. júl. 18. 23:52
 23/90 anonim ***** válasza:
100%

Nem gec*skedni akarok, de ne beszélj túl sokat valakivel úgy, hogy azt sem tudod kicsoda valóüjában, és főleg ne táplálj reményeket, és ne adj ki magadból túl személyes dolgokat.

Lehet, hogy te úgy érzed, hogy őszínte voltál és megnyíltál, de ezt másik érezhette úgy, hogy rázúdítottál egy csomó dolgot váratlanul, amivel nem tud mit kezdeni, és igen, az is lehet, hogy írtál valami olyant, ami nem tetszett neki.

Máskor hamarabb menj át olyan platformra, ahol kicsit többet tudhatsz arról, hogy egyáltalán az-e a másik, akinek kiadja magát.

2022. júl. 18. 23:53
 24/90 anonim ***** válasza:
67%

"Az meglehet, hogy épp nem ér rá."

Ez a mondat is egyértelműen mutatja, hogy még most is inkább önmagad szándékos, fölösleges és az ügy szemponjából teljesen kontraproduktív hülyítésével vagy elfoglalva, ahelyett, hogy kihasználnád az adódó alkalmat, és tanulnál magadról (ez esetben arról, hogy milyen kapcsolatteremtési hiányos képességedet kellene orvosolni, és hogyan).

2022. júl. 18. 23:53
 25/90 anonim ***** válasza:
100%

"Na mindegy, de legalább mondott volna annyit, hogy nem akar tovább beszélgetni."

Megrémült tőled. Ismerem az érzést, csak én megtanultam kezelni, de huszonévesen én is ezt csináltam volna, mint ez a csaj.

2022. júl. 18. 23:56
 26/90 A kérdező kommentje:

Meglehet.

Mindegy, köszönöm a válaszokat.

2022. júl. 18. 23:57
 27/90 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%

Kérdező. Tudom, hogy sz*r most neked. Egyértelműen a fájdalom beszél belőled. De azt is tudom: Nem minden nő ilyen. Igen, nekem is volt már félresikerült ismerkedési kísérletem innen. Meg is kedveltem az illetőt, de nem talált magához valónak. Ez nem azt jelenti, hogy alapvetően sz*rember volnék. Azt jelenti: Nem tudtam az érdeklődését felkelteni. De pl vannak innen olyan barátaim, akikkel a mai napig tartjuk a kapcsolatot. Őáltaluk tudom, hogy LEHET itt jó emberekre is lelni - és most nem feltétlenül párkapcsolatra. Fel a fejjel, papa! Akad még hal a vízben, még ha enyhén szólva is aranymosás-fílingje is van a dolognak...

A kérdésem... Hogyan szoktál indítani? Hogyan ismerkedsz? Csak kíváncsi vagyok.

2022. júl. 18. 23:57
 28/90 anonim ***** válasza:
42%

"A rosszindulatot amit itt kaptam a kis mufurc kisembertől pedig továbbra sem értem."

Még mindig a sértett egód nyalogatásával vagy elfoglalva, ahelyett, hogy a lényegre koncentrálnál, és rájönnél, hol hibáztál? Pedig biztos, hogy nem ez az első ilyen eset.

2022. júl. 18. 23:59
 29/90 A kérdező kommentje:

Általában úgy, hogy rákérdezek valamire amit ír magáról vagy ilyesmi. De itt egyáltalán nem az volt a cél, hogy ismerkedjünk.

Valami kapcsán elkezdtünk beszélgetni és ment ez már egy olyan három hete. Most került szóba olyan dolog, hogy ki mit élt át vagy amolyan múltbéli dolgok vagy sérelmek. Miután leírtam, hogy mik történtek velem és mi az amit semmiképpen nem szeretnék újra, nem jött válasz.

Persze az meglehet, hogy megrémült. Nem hibáztatom.

Csak szarul esett, hogy őszintén megnyíltam és leírtam, hogy milyen életem volt és cserébe az van, hogy semmi.

Ez szerintem mindenkinek rosszul esne.

2022. júl. 19. 00:01
 30/90 A kérdező kommentje:

36-nak

Megnézném neked hogy tetszene ha egy anonim ember ilyeneket írogatna neked amikor épp kiakadsz mert valami olyan történik veled ami rosszul esik.

De már megnyugodtam és nem igazán érdekel.

2022. júl. 19. 00:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!