Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért háborognak a nők ha az utcán megnézünk csinosabb lányokat?
De a legtöbb nő igen, alapból kevés a sikeres nő, de a legtöbb sikeres nőt felkarolta valaki, pozicióba tette, egyengeti útját stb,,
Sokan az elején testüket adják érte hogy feljebb lépjenek stb , az is mind a férfinek köszönhető
"#133 stylist, stílustanácsadó és sminkmester vagyok"
:D :D :D
Eppen feldobott egy ilyen videot a Pofakonyv:
Sztaaaaajlisztoooo 😂
Tehat 23 evesen kimentel a pasidhoz, 19 eve. Vagyis 42 eves vagy, es azt hiszed, hogy barkit erdekelsz az incelek kozul. Megsugom, nem. Arrol 15 eve lekestel.....
"Általában amelyik nő sikeres az is egy férfinak köszönheti csak a saját maga sikerének könyveli el"
Foleg, hogy az ilyen freelance/kreativ karrierben be kell futni, nem keresel vele egy fillert sem az elejen. Vagyis ki tudja, meddig szponzoralta a pasika, mig vegul lett annyi tapasztalata/referenciaja, hogy utana effektive penzt tudott keresni vele....
37F incel
#146 37F büszke incelke
ööö 🙄miért kéne érdekelnie engem (vagy bármelyik más nőt) hogy a rusnya lúzer inceleknek kellünk-e? Nem nektek akarunk kelleni 🤣
Egyébként csak júniusban leszek 42, kéretik figyelembe venni, 37F incel fiatalember :D Bohóc vagy, te szerencsétlen szűz 37 éves. Ekézed a nőket hogy 20 felett senkinek se kellenek, amikor te nem kellettél senkinek soha, és nem is fogsz. Nevetséges kis senki vagy.
Azért az sajátos, hogy pont egy incel próbál leszólni egy nőt a kora miatt, mondván, hogy az már senkinek sem kell...
Ezen a ponton érzem azt, hogy egy alternativ univerzumba csöppentem.
"Nem nektek akarunk kelleni 🤣"
Megis itt tobzodsz az incelek kozt, es kikered magadnak, hogy ne bamuljanak. 40 feletti noket nem bamulunk, becsszo 🤞
37F incel
"Nevetséges kis senki vagy"
Vegulis en termelem ki az alapanyagot, amit a sajat es az ugyfeleid pofajara kensz, sztajlisztka.....
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!