Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért háborognak a nők ha az utcán megnézünk csinosabb lányokat?
Bocs, én értem, hogy ha már iszogattok egy órája, talál a szó, bejöttök egymásnak, jó a hangulat, jó a kémia, aztán elmentek táncolni, akkor picit közeledsz hozzá. Nem föltétlenül az én műfajom, de meg tudom érteni.
De nehogymár random csajokhoz nyomd oda a farkad, könyörgöm... Ennél sok esetben az állatok is kulturáltabbak.
És arra nem gondoltál, hogy picit kulturáltabb helyen ismerkedj?
Ott, ahol vadidegen emberek dörgölőznek egymáshoz, még szép, hogy csak a kinézet számít. Mi más számítson?
Ha annyi az ismerkedés, hogy a férfi a nő seggének tolja a farkát, akkor szerinted mi alapján megy a választás? Biztos a belső értékek, a személyiség meg a gazdag lelki világ alapján.
Az ilyen hulladékok, mint te is vagy egészen biztosan, értelmes embernek meg eszebe nem jut dörgölőzni vadidegenekhez🤦🏻♀️
De persze, tessék csak próbálkozni, aztán nem kell majd csodálkozni, ha valaki szimpla viszonzásként úgy alád rúg, hogy utódokról max álmodozhatsz… Bár az ilyen ne is szaporodjon, egy is sok belőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!