Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért háborognak a nők ha az utcán megnézünk csinosabb lányokat?
Hagyjuk már.
A nők döntő többsége nem akar bántani titeket. Olcsó sutyeráknak tartunk, de nem akarunk nektek rosszat.
Mi az, hogy a táncnak része a dörgölőzés?! A nagy büdös francokat, azt a része! Én azért megyek bulizni, hogy jól érezzem magam, lazítsak, táncoljak a barátaimmal és rohadtul nem azért, hogy bárki is hozzám dörgölje magát. Szánalmas szarházi, aki ilyet csinál. Aztán meg csodálkozik, ha jól pofán verik, én ugyanis már osztottam ki pofont azért, mert valami hozzad hasonló selejt azt képzelte neki joga van bárkit megmarkolászni. Hát tévedett, még hozzá elég nagyot.. :)
Ja és hóg mindegy, hogy jóképű az illető vagy sem, mert normális, értelmes ember ilyet NEM csinál, ez a fajta gusztustalan viselkedés máris hűen tükrözi milyen rohadt a belseje az ilyennek, onnantól meg mehet a jóképűségével, ahova akar, de legfőképp feldughatja magának. Senkinek, mondom még egyszer senkinek nincsen joga a másikat kéretlenül fogdosni!! Szégyen gyalázat, hogy ezt valakinek magyarázni kell, ráadásul többször is, mert annyira korlátolt agyilag, hogy magától képtelen ezt felfogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!