Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért háborognak a nők ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért háborognak a nők ha az utcán megnézünk csinosabb lányokat?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 9. 15:12
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/263 anonim ***** válasza:
89%

Hagyjuk már.

A nők döntő többsége nem akar bántani titeket. Olcsó sutyeráknak tartunk, de nem akarunk nektek rosszat.

2022. ápr. 10. 20:04
 182/263 anonim ***** válasza:
89%
Te beszélsz észről te szerencsétlen, mikor kommenteken és oldalakon át lovagoltál azon mennyire rendben van nőket szexuálisan abuzálni?!? Rendben van alájuk nyúlni, rendben van a seggükbe csípni?? Meg mit rinyálnak, ha a buliban hozzájuk simulnak meg megfogdossák őket? Nézzél már tükörbe! Egy igazi undormány embernek nem nevezhető hulladék vagy!
2022. ápr. 10. 20:06
 183/263 anonim ***** válasza:
92%
Jah, bagoly mondja verébnek kb 😀
2022. ápr. 10. 20:33
 184/263 A kérdező kommentje:
Buliba azért mennek a csajok hogy táncoljanak annak meg része a dörgölözés és ahogy mondtam már ha olyan pasi csinálja amelyik bejön nekik akkor szeretik is azt meg honnan tudja az ember előre bejön e majd neki vagy sem
2022. ápr. 10. 20:49
 185/263 anonim ***** válasza:
95%
Nyilván mindenki azzal kavar aki bejon neki, nem mondasz újat
2022. ápr. 10. 20:57
 186/263 A kérdező kommentje:
Na hát és akkor mondjuk honnan tudja az ember hogy tetszik e vagy nem odamegy dörgölözik egyet aztán kiderül
2022. ápr. 10. 21:01
 187/263 anonim ***** válasza:
93%
És ha egy nagydarab tulok nő odamegy molesztálni téged, le sem tudnád magadról vakarni, gondolom nem tetszene neked sem.
2022. ápr. 10. 21:07
 188/263 A kérdező kommentje:
Azért az baj volna ha megijednéd attól hogy egy nő mondjuk megsimogat egy kicsit
2022. ápr. 10. 21:10
 189/263 anonim ***** válasza:
93%

Mi az, hogy a táncnak része a dörgölőzés?! A nagy büdös francokat, azt a része! Én azért megyek bulizni, hogy jól érezzem magam, lazítsak, táncoljak a barátaimmal és rohadtul nem azért, hogy bárki is hozzám dörgölje magát. Szánalmas szarházi, aki ilyet csinál. Aztán meg csodálkozik, ha jól pofán verik, én ugyanis már osztottam ki pofont azért, mert valami hozzad hasonló selejt azt képzelte neki joga van bárkit megmarkolászni. Hát tévedett, még hozzá elég nagyot.. :)

Ja és hóg mindegy, hogy jóképű az illető vagy sem, mert normális, értelmes ember ilyet NEM csinál, ez a fajta gusztustalan viselkedés máris hűen tükrözi milyen rohadt a belseje az ilyennek, onnantól meg mehet a jóképűségével, ahova akar, de legfőképp feldughatja magának. Senkinek, mondom még egyszer senkinek nincsen joga a másikat kéretlenül fogdosni!! Szégyen gyalázat, hogy ezt valakinek magyarázni kell, ráadásul többször is, mert annyira korlátolt agyilag, hogy magától képtelen ezt felfogni.

2022. ápr. 10. 21:14
 190/263 A kérdező kommentje:
Hát pedig én régen mikor jártam láttam hogy ha jó pasi csinálta akkor egyből ment utána a flört ha meg nem jó akkor ment az említett pofozkodás vagy undorodott nézés stb
2022. ápr. 10. 21:20
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!