Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha a párotok/férjetek azon háborogna, hogy nem takarítod ki a lakást betegen?
Uh, kérdező, én már az első ilyen passzív-agresszív hisztirohamnál elgondolkodtam volna rajta, hogy kell-e ez nekem. Olyan lehet mint egy kiképzőtiszttel élni. Nekem nem lenne ehhez idegrendszerem.
Amúgy jobbulást!
Jézus... Nekem anyám ilyen egyébként. Meglát valahol egy porszemet és azonnal ki kell súrolni az egész lakást. Persze közben folyamatosan mondja, hogy mennyire igénytelen szarok vagyunk.
Nekem így telt a gyerekkorom, ha a felnőtt éveimet is így kellene leélnem inkább felkötném magam.
A szexpartnered egy utolsó tuskó. Az ilyen nem pàr nem tàrs. Ne is haragudj, de buta vagy, ha ezt a bànàsmódot eltűröd. Én egy ekkora bunkóval egy percig se maradnék együtt.
Mi a férjemmel élünk kettesben ( 4- en 2 kutyàval). Szeretjük a rendet, tisztasàgot, egyikünknek se büdös a hàzimunka, DE màr egy sima megfàzàskor is pihenhetek, elég szarul is érzem magam olyankor, nem kell azzal szembesülnöm, hogy életem szerelme betegen azt követeli hogy takarítsak , eszébe sem jutna hisztit csapni ilyesmiért, inkàbb kér hogy gyógyuljak, pihenjek, gyógyszert hoz, meghülésre italt csinàl nekem stb stb. Ugyanez fordítva. Eszünkbe sem jut a màsikat cseszegetni. Undorító dolog és egyàltalàn nem arról àrulkodik hogy szeret téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!