Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha a párotok/férjetek azon háborogna, hogy nem takarítod ki a lakást betegen?
Az én férjem akkor sem várja el ezt, ha "csak" éjszakás műszakban vagyok. Akkor nappal csendben megcsinálja ő a pakolást, főzést, mosást, teregetést, csak pihenni tudjak. Ha meg netán beteg vagyok, főleg a nyugalmam neki az első. Persze ez oda-vissza így van.
Mellesleg nem értem, ha mindig takarítva van és ketten vagytok, akkor hogy a viharba lehet olyan kosz, hogy 4 órát kell suvickolni?
Én nem élnék ilyen emberrel egy percet sem.
Egyszerűen nem értelek titeket.
A pasid, vagy a főnököd? Utóbbi fizet érte, hogy megcsináld, amire alkalmaz, de ő is emberi hangnemben szól, ha valami nem tetszik.
Ti meg hagyjátok, hogy a pasitok letosszon, amikor hazaér? Mi az, hogy sértődötten takarít? Mert miért, bammeg? Ugyanúgy az ő dolga is, mint a tiéd.
Ingyen cseléd, csicska, vagy az élete társa vagy?
Még most menekülj! Három kicsi gyerekem van, de már az első is olyat alakított a lakásban.... a te párod mellett az a kiskölyök túl sem élt volna. Elképzelni nem tudom mit lerendezne a pasid a gyerekek koszától!
Amúgy az egész, ahogy viselkedik...Meneküüülj!
B+!
Neki fontosabb, hogy kitakarítsd a lakást, mégha lázas is vagy?
Ha meggyógyulsz, azonnal dobd ki ezt a szar alakot.
Én ezt nem tudom elképzelni, hogy egy koszos ablak fontosabb legyen vagy a porszívó, porfogó nippek törlése mint az, hogy tudj aludni lázasan.
Ha megszédülsz s összeesel otthon egymagadban mit tenne felmosna alattad mikor rád talál vagy mi?
Ha ilyen a mentalitása s egy tirpák akkor fogd meg ezen az oldalán, hagyd a fenébe, gyógyulj meg s utána törölgetheti egyedül a lakást.
Nem hiszem el hogy akkora kosz lenne hogy ne tudna várni pár napot,akár egy hetet is. Persze mosogatni azért kell,de nem kell minden nap nagytakarítani órákig..
És nem a cselédje vagy,szóval neki is ugyanúgy kötelessége takarítani. Ha rendet akar,rakjon rendet és kuss.
Amikor legutóbb lázasan feküdtem,a barátom óránként mérte a lázam egész éjszaka,teát főzött,cisnált nekem főtt krumplit,és kérnem sem kellett,csak szeret,és kedveskedni akar. Nem hogy a takarítással zaklatott volna...szerintem ez lenne normális. A te "párod" vagy nem szeret,vagy nem szeret és egy baalfaasz.
Mondanám hogy hagyd ott a francba de gondolom ez nem ilyen egyszerű. Mindenképp beszéljétek meg. Gondolom ez nem az első,és nem az egyetlen ilyen megnyilvánulása. Komolyan elkéne gondolkoznod azon hogy hagyod-e magad megalázni,vagy esélyt adsz annak,hogy találsz valakit aki értékel,szeret,és tisztel téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!