Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért háborognak a nők ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért háborognak a nők ha az utcán megnézünk csinosabb lányokat?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 9. 15:12
 231/263 A kérdező kommentje:
Ja igen ezt szokta mondani sok műkörmös meg egyéb komoly munkát végző hölgyemény , meg néhány házbéli aki a gyereket neveli és ő dönt róla mikor mosogat el meg mikor porszívóz fel
2022. ápr. 13. 17:59
 232/263 anonim ***** válasza:
100%
:D egyik se jött be, de ha körmös lennék se értem mi lenne azzal a baj.
2022. ápr. 13. 18:00
 233/263 anonim ***** válasza:
100%
Jaj ugyan honnan tudnád, hisz nőt is csak TV-ből láttál 😉
2022. ápr. 13. 18:01
 234/263 anonim ***** válasza:
100%

Na tipikus agyhalott, aki szerint egy nő az csak aktatologató, adminisztrátor, háztartásbeli vagy műkörmös lehet. Ennyi észt bszki. Csodálkozom, hogy maradtál idáig életben.

Nem, nem kell hízelegni sem főnöknek, sem senki másnak! Bár nekem halistennek egy baromi jó fej, emberséges, korrekt főnököm van, nem egy ilyen proli, aki szerint rendben van nőket molesztálni.. De ne aggódj, ha ilyen lenne, azonnal bizonyítékot gyűjtenék és mennék a rendőrségre feljelentést tenni. Az ilyen patkányoknak börtönben a helye.

2022. ápr. 13. 18:03
 235/263 anonim ***** válasza:
100%

Sokáig szeretnéd még égetni magad? Saját szegénységi bizonyítványod állítod ki, de a világért se zavarjon. Fröcsög belőled a rosszindulat, mind emellé annyira mérhetetlenül ostoba vagy, hogy az még manapság is ritkaság számba megy. Ismeretlenül személyeskedni, bravó, ez már színvonal.

Én pl audit manager vagyok, egyben kamaránál bejegyzett könyvvizsgáló, de gondolom azt sem tudod eszik-e vagy isszák, ennyi ésszel csoda is lenne.😀

2022. ápr. 13. 18:07
 236/263 anonim ***** válasza:
100%
Nincs műkörmöm mert vágó- illetve csiszoló eszközökkel dolgozom szóval nem jött be 😂😂
2022. ápr. 13. 18:12
 237/263 A kérdező kommentje:

Érdekes lenne ha nem tudnám, de jobban nem mennék bele.. ez nem a műkörmös meg a titkárnő szint de azért ne legyünk elszállva ettől annyira..

2022. ápr. 13. 18:15
 238/263 anonim ***** válasza:
100%
A sokadik ilyen "udvarlásod" után már könnyedén készítenék tólad felvételeket 😉 Ha szájba váglak a moleszta miatt simán mondhatom hogy önvédelem. Mellesleg, rengeteg munkahely, iroda be van kamerázva, szóval látják hogy miket csinálsz 💖
2022. ápr. 13. 18:15
 239/263 anonim ***** válasza:
100%
Jaj ugyan már hol vagy te vezető? Max álmaidban lúzerkém.
2022. ápr. 13. 18:16
 240/263 A kérdező kommentje:

Látom hogy buta vagy de ennyire? Hányszor írjam még le , hogy nincs ilyenről szó és hiába próbálkoznál gyűjteni ilyet akár minden beszélgetést felvehetnél akkor se történne ilyen , nálunk is be van kamerázva ne aggódj, illetve pont az ilyen magadfajták miatt én is rögzítek minden beszélgetést az asztalomnál , szóval ezzel rosszul járnál, de szeretném ha egy hozzád hasonló hölgyemény bántalmazna fizikálisan és utána még próbálna hazudozni.. nagyon kemény jogi elégtételt vennék rajta

2022. ápr. 13. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!