Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért háborognak a nők ha az utcán megnézünk csinosabb lányokat?
Na tipikus agyhalott, aki szerint egy nő az csak aktatologató, adminisztrátor, háztartásbeli vagy műkörmös lehet. Ennyi észt bszki. Csodálkozom, hogy maradtál idáig életben.
Nem, nem kell hízelegni sem főnöknek, sem senki másnak! Bár nekem halistennek egy baromi jó fej, emberséges, korrekt főnököm van, nem egy ilyen proli, aki szerint rendben van nőket molesztálni.. De ne aggódj, ha ilyen lenne, azonnal bizonyítékot gyűjtenék és mennék a rendőrségre feljelentést tenni. Az ilyen patkányoknak börtönben a helye.
Sokáig szeretnéd még égetni magad? Saját szegénységi bizonyítványod állítod ki, de a világért se zavarjon. Fröcsög belőled a rosszindulat, mind emellé annyira mérhetetlenül ostoba vagy, hogy az még manapság is ritkaság számba megy. Ismeretlenül személyeskedni, bravó, ez már színvonal.
Én pl audit manager vagyok, egyben kamaránál bejegyzett könyvvizsgáló, de gondolom azt sem tudod eszik-e vagy isszák, ennyi ésszel csoda is lenne.😀
Érdekes lenne ha nem tudnám, de jobban nem mennék bele.. ez nem a műkörmös meg a titkárnő szint de azért ne legyünk elszállva ettől annyira..
Látom hogy buta vagy de ennyire? Hányszor írjam még le , hogy nincs ilyenről szó és hiába próbálkoznál gyűjteni ilyet akár minden beszélgetést felvehetnél akkor se történne ilyen , nálunk is be van kamerázva ne aggódj, illetve pont az ilyen magadfajták miatt én is rögzítek minden beszélgetést az asztalomnál , szóval ezzel rosszul járnál, de szeretném ha egy hozzád hasonló hölgyemény bántalmazna fizikálisan és utána még próbálna hazudozni.. nagyon kemény jogi elégtételt vennék rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!