Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért háborognak a nők ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért háborognak a nők ha az utcán megnézünk csinosabb lányokat?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 9. 15:12
 241/263 anonim ***** válasza:
100%
Hát a kamerákban az a jó dolog hogy mindent vesznek ;) Azt is ha valaki molesztál minket. Ha nem molesztálja az alkalmazottjait, akkor nincs is mitől félnie 😘
2022. ápr. 13. 18:24
 242/263 A kérdező kommentje:

Pontosan nekem nem lenne, viszont ha te szájonvernél csak úgy nőiességből mivel rendre utasítalak akkor neked lenne miért félned

2022. ápr. 13. 18:26
 243/263 anonim ***** válasza:
95%

Álmodban vagy te bárhol is főnök, ennyi ésszel, nulla empátiával, proli stílussal, telis-tele rosszindulattal, pluszban még hímsoviniszta is vagy. Kész főnyeremény. Nagy szégyen lenne, ha ilyen ember akárcsak közelébe kerülhet egy főnöki pozinak.

Amúgy éppen hogy te vagy az, aki el van szállva magától bőven (csak tudnám mire), te próbálsz itt a kamu dumáddal felvágni. Viszont ha már itt tartunk, de igen is nagy szó, kamaránál bejegyzett könyvvizsgálónak lenni, plusz managerként dolgozni és ezt véletlen sem beképzeltség miatt írom, de azért nehogy már egy ilyen nők molesztálását hirdető és kb támogató senkiházi akarja megmondani melyik munka milyen szintet üt meg. Amúgy egy ilyen rohadt belsővel rendelkező főnököt normális ember szarba se fog venni és tisztelni se fog, erről kétséged ne legyen. Eleve nem dolgoznék olyan helyen, ahol egy ilyen mentalitású egyed dolgozik. 🤢

Molesztálást pedig el ne hidd, hogy lazán meg lehet úszni. Kapcsold csak be a TV-t, épp most megy hogy molesztálás miatt elítélték egy polgármestert. Ezért mondom, annyi eszed van, amennyi látszik. Ha meg valaki nőket fogdos és az cserébe pofán veri, nem őt fogják meghurcolni, ezt is nyugodtan elhiheted. Sima önvédelem Álomvilágban élsz.

Azt meg fogd már fel végre: nem azt mondtuk, hogy te nőket zaklatsz bárhol is, de semmi megvetendőt nem találsz benne, ezt taglalod mar oldalak óta!! Hogy mennyire rendben van nők seggebe csipkedni, dörgölözni, kéretlenül simulni stb stb. Csodálkozol, hogy olyan válaszokat kapsz, amiket?! Ilyet max egy beteg elme tart normálisnak. Aki meg normálisnak tartja, annál jó esély van rá, hogy egyik adandó alkalommal él ezzel a gusztustalan magatartással, hisz végtére mi rossz van benne..

2022. ápr. 13. 18:29
 244/263 anonim ***** válasza:
95%
Hihi ez egyre komikusabb😀🤣🤣 a végén kiderül, hogy valami nagyon komoly emberről van itt szó, aki egy csettintéssel karriereket dönt romba... Ja nem, azok az emberek nem itt litániáznak oldalakon keresztül. Amúgy sem értem minek nézel le embereket. Tisztességesen dolgozó emberekről beszélsz minősíthetetlen hangnemben. Nem sül le a pofádról a bőr? Minden ember becsülendő aki normálisan dolgozik, teljesen mindegy, hogy mi a foglalkozása. Kinek képzeled te magad? Nulla értelem szorult beléd, ez teljesen világos. Tökéletes példa vagy arra, hogy az ilyen agyhalottak általában érthetetlenül nagy egóval vannak megáldva, gondolom hogy a kisebbségi komplexusukat palástolják. Vannak ám szakemberek akik segíthetnek neked, nem szégyen
2022. ápr. 13. 18:32
 245/263 anonim ***** válasza:
96%
Mi lenne ha megtanulnál szöveget értelmezni? Nem azt írta a válaszoló, hogy “csakúgy” szájba vágna, hanem hogyha nekiállnál őt fogdosni, molesztálni AKKOR önvédelem címszóval felképelne, ami teljesen jogos lenne, én sem cselekednék másképp! Sőt.. én voltam, aki leírta hogy buliban markoltak már rá a fenekemre, na hát a kedves delikvens nem tette zsebre, amit kapott. Visszakézből úgy felpofoztam, hogy még nekem is fájt. És mondtam, hogy örüljön ha nem hívok rá rendőrt. Szót nem mert szólni, elsündörgött. Szánalmas nyomorult. Utána még jeleztem a biztonságiaknak, hogy az a seggfej csajokat fogdos..
2022. ápr. 13. 18:33
 246/263 anonim ***** válasza:
94%
De álljál már le te szerencsétlenség. Nem mindegy neked, hogy ki mit dolgozik, mennyit keres? Miben határozza ez meg az értékét az embernek? Pl tanárok tök szar pénzért nagyon felelősségteljes munkát végeznek, nevelik a jövő generációját. Mi ez, valami nyomorult verseny? Téged tényleg ennyire nem szeretett soha senki? Már esküszöm szánlak, hogy ezen nyivákolsz órák óta
2022. ápr. 13. 18:42
 247/263 A kérdező kommentje:

Tanárok rossz példák, legtöbbjük manapság annyit se érdemel amit kap, a kevés kivétel nyilván többet érdemelne de ez van.

Felelősségteljes? Nevetséges. De, hogy ne csak ekézzem a nőket, ha mondjuk az orvosit elvégzi és orvosként dolgozik egy nő, na az letett valamit az asztalra és valóban komoly felelősségteljes munkát végez, őket elismerem!

2022. ápr. 13. 18:51
 248/263 anonim ***** válasza:
96%
Kár ebbe a hímsoviniszta, nők szexuális abuzálását nyíltan elfogadó és támogató trollba. Szellemi harcot vívni fegyvertelennel totálisan értelmetlen. Pont egy ilyen alak beszél itt felelősségről meg hogy kinek mennyit ér a munkája?? Röhej. Egy 3 éves kisgyerekbe is több értelem, intelligencia és empátia szorult mint ebbe, ugyan már..
2022. ápr. 13. 18:55
 249/263 anonim ***** válasza:
94%
247 Igazad van, te is max a disznótelepen lehetsz manager 😂😂😂 Max a malacokat rendezed titkárnőként, mert nincs az az épeszű ember, aki ilyen "főnök" mellett melózna. Csóró malacokat még sajnálom is, a magadfajtaból kinézem hogy nő hiányában azokat molesztálod.
2022. ápr. 13. 18:57
 250/263 anonim ***** válasza:
94%
Jaj ugyan már incel nőgyűlölő fiúcska, álmodozni nem itt kell, főleg nem előadni magad, senki nem fogja bevenni. Értelmes nő egy ilyen felfogással megáldott, a nőket ilyen szinten megvető rosszindulatú “emberrel” a büdös életben nem állna le. Rajtad az sem segítene, ha pénzed lenne, ami nyilván nincs. Ha akkora nagymenő lennél, mint itt szeretnéd láttatni magad, akkor nem a gykn győzködnéd a népet oldalakon és litániákon át és főleg nem értetlenkednél miért zavarja a nőket, ha a magadfajta taplók bámulják vagy fogdossák..🤦🏻‍♀️
2022. ápr. 13. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!