Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért háborognak a nők ha az utcán megnézünk csinosabb lányokat?
"Nem mindegy neked, hogy ki mit dolgozik, mennyit keres? Miben határozza ez meg az értékét az embernek?"
Olvass egy kis Marxot...
37F incel
251
Te meg egy kis történelmet... Pl a Szovjet unió, a vörös khmerek és Ceaușescu sztorija elragadó.
Miben határozza meg az értékét az embernek a fizetése? Hát elég sokban.
Főleg ahogy ti itt előadjátok magatokat..
De ha nem számít ez akkor minek a feminista mozgalom azért, hogy a semmi munkátokért annyit kapjatok mint a férfi társaitok? :) Meg, hogy kvóta szerint kapjatok magasabb vezetői poziciókat mert saját kútfőből nem veszitek fel a versenyt a férfitársaitokkal? Ez nem diszkrimináció a kompetensebb férfi jelöltek felé? Dehogynem. Persze az titeket nem érdekel.
Ahogy engem se érdekelt ma, hogy az egyik kolleginának kicsit átírtam a nyári a szabadságolási rendjét, reméljük 2 héttel odébb is lesz szabad szoba ahova utazni akartak, sajnos szükség van rá abban az időpontban :)
Hát biztos nem miattam kell fejfedőbe járniuk, azzal még én se értek egyet!
A piacon egyenlő eséllyel indulnak a férfiak és a nők, csak éppenséggel vezetői szinten már azért nem egyenlő a verseny mert nem egyenlő egy férfi meg egy nő. Egy férfi magasabb szintet tud elérni mint egy nő mind fizikai mind agyi , minden területen.
257
Jaja, a böriben is azért vannak jobbára férfiak. :D
A férfiakban dolgozik a tesztoszteron ami jóval hamarabb agresszióhoz vezet ami pedig börtönhöz ha rosszul alkalmazzák. Ebben nincs semmi meglepő.
Abban viszont igen, hogy a nők ilyen alul teljesítenek a férfiakhoz képest még ebben az erőltetett és mesterségesen manipulált feminista világban is.
257 Azért kell fejkendőbe meg hosszú alaktalan ruhába járnuk, mert ha kényelmes mackóba járnának, ugyanúgy néznének rájuk, mintha kint lenne mindenük. Nyilván ez már egy extrém eset, de az alapgondolat ugyanaz, a nő öltözködése miatt felhatalmazva érzik magukat hogy hozzájuk nyúljanak.
Tisztában vagyok vele hogy fizikálisan egy férfi és egy nő teljesen más felépítésűek, ezért sem értek egyet azzal, mikor a biológiát meghazuttolva egy transznőt raknak be a nők mellé sportversenyekben (bár ez erősen függ attól hogy mikor történt meg a tranzíció). Ugyanakkor szellemileg épp olyan kompetensek a nők, mint a férfiak. Nem az agyunk mérete határozza meg az intelligenciádat. Az IQ-t sem osztják fel férfi és női IQ-ra. Egy 130 IQ-s nő mindig okosabb lesz egy 90 IQ-s férfinál. Ugyanez fordítva is igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!