Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért háborognak a nők ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért háborognak a nők ha az utcán megnézünk csinosabb lányokat?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 9. 15:12
 211/263 anonim ***** válasza:
100%
Nem, azt nem én írtam, de már meg ne haragudj, ha valakinek ilyen gusztustalan, beteg elméje van, amely szerint rendben van nőket inzultálni meg csipkedni a feneküket meg dörgölőzni hozzájuk csak úgy, az csak ne nevezzen senkit butának. Nyilván nem szó szerint értette a kommentelő a leszbikussá válást, pusztán szemléltetni kívánta mennyire rettenetesen szánalmas, elítélendő es megvetendő az olyan ember, aki frankón úgy gondolja neki joga van idegen nőket taperolni és hogy kvázi meg sem lepődik azon, ha valaki egy ilyen alak helyett inkább egy nő mellé pártol. Tudni kéne a szöveg mögé látni es értelmezni azt..
2022. ápr. 12. 19:33
 212/263 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes módon most milyen gyorsan törlődnek a válaszok... 1 perce olvasom és már kettő el is tűnt
2022. ápr. 12. 19:35
 213/263 A kérdező kommentje:
Ja persze mint mikor a kasszás csaj csak viccel azzal hogy rosszul ad vissza és mikor felhívom a figyelmét a matematikai problémára akkor megfejti és odaadja a maradékot is de biztos csak viccelt és nem átakart verni vele
 214/263 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom ki az értelmi fogyatékos aki képtelen megérteni hogy az emberek nem állatkerti majmok hogy megbámulják meg fogdossák őket az utcán, legyen az férfi vagy nő 🙃🙃🙃 És nem tudom miből van az az egód hogy azt hidd a világ körülötted forog hogy mindenki csak azért öltözködik úgy hogy téged hergeljen a kinézetével. Általában az ember azért öltözik úgy ahogy mert jó neki, nem fognak csak az miatt csadorban járni mert az incelek ösztönlények 😂😂 Mellesleg rühellem a feminácikat, ugyanolyan elnyomó vadparasztok mint ti 😂😂 De ha köztetek meg a kihalás között kellene választani mert eltűntek a rendes férfiak, akkor sokunk a kihalást választaná inkább, mert senki nem fog egy ilyen molesztamasztival összeállni 😂😂
 215/263 A kérdező kommentje:

Hazugság, hazugság, hazugság! Ha úgy öltöznének a nők ahogy nekik kényelmes és jó akkor ugyanúgy kényelmes ruhákba járnának ahogy otthon teppesztik magukat amikor nem látja őket férfi.

Nem szűk farmerekben, kivágott felsőkben push-up melltartókkal, teli sminkkel és a többi. Hazudj máshol, én nem vagyok vevő rá!

2022. ápr. 12. 19:39
 216/263 anonim ***** válasza:
100%

214

De igen, kérdező, mindenki a te pénzedre utazik. Ne hallgass azokra, akik szerint ez paranoia.

2022. ápr. 12. 19:39
 217/263 anonim ***** válasza:
86%
Joffan akkor. Értelmi sérültekkel nem folytatok vitát. Van az a szint, ami alá nem süllyedek le
2022. ápr. 12. 19:43
 218/263 anonim ***** válasza:
100%

215 Mekkora hülyeség... A férfiak is felveszik a karcsúsított zakót, amiben nem tudják a fejük fölé emelni a karjukat, felveszik a nyakkendőt, ami szorítja a nyakukat, felveszik a farmert, ami nem olyan kényelmes ám, mint a macinaci, alkalmankként kénytelenek elegáns, de kényelmetlen cipőt hordani, illetve feltételezem, a hajukat sem lövik be, ha egész nap otthon döglenek.

Ennek ellenére viszonylag valószínűtlennek gondolom, hogy mindezt azért teszik, mert meleg férfiak kezét szeretnék a testükön érezni. Vagy tévednék?

Melltartót meg azért veszünk, hogy ne láttszon át a pólónkon a mellbimbónk. Gondolom, ha átlátszana, azt is jelzésnek értelmeznétek, és újabb inzultust szülne.

2022. ápr. 12. 19:45
 219/263 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb ember magának öltözik hiába sírsz. Nem azért hogy műsort adjak neked. Pont leszarom más mit gondol a ruháimról. Az egyedüli akinek érdekel a véleménye az a párom. Mellesleg,az nem fordult meg még a csökött agyadban hogy lehet max a párjuknak akarnak tetszeni nem másnak? 😂
2022. ápr. 12. 19:48
 220/263 anonim ***** válasza:
100%
Ha szűk ruhát veszek fel, ok nézzenek meg(bár azt se bámulva), de egyáltalán nem jogosít fel senkit arra hogy hozzám érjen. De arra mi a magyarázat ha melegítőben vagyok és úgy inzultálnak???
2022. ápr. 12. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!