Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért háborognak a nők ha az utcán megnézünk csinosabb lányokat?
133, azért annyira ostoba még te sem lehetsz, hogy azt hidd, egyetlen nő sem képes teremteni magának egy jó egzisztenciát.
Vagy ha ennyire hihetetlenül buta vagy, akkor mégis miből gazdagodtál meg? :D
#133 stylist, stílustanácsadó és sminkmester vagyok.
A smink volt a legelső, már odahaza, tinikoromban. Külföldön tanultam. De ez egy hosszú sztori.
23 évesen jöttem ki ide a pasimhoz. Mivel a divat is mindig az életem volt, itt jött a divatiskola, amit nem írok le melyik, csak annyit hogy akkortájt a világ második legjobbja volt a londoni RCA (Royal College of Art) után, a jelenlegi pozícióját nem tudom.
Szóval csóró vagyok, takarítok, mosogatok, ahogy a fajtád elképzeli 😂
Vendéglátás és fuvarozás, ebből van lovém.
Most megyek, nem érek majd rá olvasgatni miket írtok.Szeretőmhöz megyek, asszony meg elment vásárolni.Este majd megkukkantom miket írtatok, lányok.
Aztán csak óvatosan, ahogy csapkodjátok a klaviatúrát,nehogy agyvérzést kapjatok közben, azt nem lesz otthon, aki takarítson.
137!
Amúgy szimpi vagy ahogy írsz,csak húzom az agyad, mindig ezt csinálom a csajokkal.
Ha gondolod és szeretnél egyet Milánóban kv-zni, de csak szakmai alapon, hogy megvitassuk a gyakoris társkeresési szokásokat,akkor meghívnálak.
Cuppcupp.
Na tényleg megyek, csak láttam hogy írtál, azt gyorsan visszaírtam, pintyőke.
#140 ne hari incike, de nem kávézom. Különben ellenállhatatlan lenne az ajánlat 🤡 Csórika, ha valamelyik fapadossal eléred Pisát, Rómát vagy vmi ilyesmi desztinációt, szeretettel várlak a toszkán riviérán (de bárhonnan a vonat ahhoz hogy idegyere, drágább mint a fapados repjegy, csaxólok) 😁
Puszi,
Pintyőke
142
A mondás pont fordítva szól, de ne zavarjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!