Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért háborognak a nők ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért háborognak a nők ha az utcán megnézünk csinosabb lányokat?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 9. 15:12
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/263 anonim ***** válasza:
91%
109 Márpedig más nem fogja kielégíteni egy ilyen ocsmány, nőgyűlölő hulladék igényeit, csak a hivatásosok pénzért. De erre nyilván rájöttél már te is, mivel nem kíváncsi rád senki, és ezzel itt haknizol.
2022. ápr. 10. 14:55
 112/263 anonim ***** válasza:
0%

https://www.youtube.com/watch?v=6P7TWoLk3cU

Na lányok!

Itt van amiről a 66-os írt.

Ilyenek vagytok mind, csak a pénzt nézitek, csak dolgozni ne kéne, ugye ugye?

2022. ápr. 10. 15:09
 113/263 anonim ***** válasza:
4%
2022. ápr. 10. 15:11
 114/263 anonim ***** válasza:
91%
Ha én linkelek egy videót, amin egy férfi épp egy állatot kínoz, akkor levonhatjuk a következtetést, hogy minden férfi állatkínzó?
2022. ápr. 10. 15:11
 115/263 anonim ***** válasza:
89%
Annyira szánalmasak vagytok, mikor nyilatkozatok itt attól, hogy MINDEN nő ilyen meg olyan. Ugyan honnan a búbánatból tudnátok, mikor életetekben közötök nem volt igazi nőhöz?! Ja várjunk már értem, azért mert egy kamu, egyértelműen megjátszott videóban EGY, az az egy darab nő a pénzre hajtott, akkor automatikusan mindegyik golddigger lesz? Azta, ilyen logikát. Nem elég, hogy undorító a belsőtök, amit nincs az a külső meg pénz, ami kompenzálni tudna, de még végtelenül ostobák is vagytok. Áruld már el te észlény, ha minden nő kizárólag a pénzre hajt, akkor miért van az összes pocakos, sok esetben ápolatlan gyári szalagmelósnak nettó 200-al barátnője, felesége?? Hmm?! Azt hiszitek mindenki milliókat keres? Óriási tévedésben vagytok, pl az én családi, rokoni, baráti, ismerősi körömben a nagy többség 250-300 ezreket keres (ami egyáltalán nem a gazdag kategória) és meglepő módon mégis van nője a 95%-ának. Csak ugye hozzátartozik a történthez, hogy ők nem rendelkeznek ilyen rohadt, gusztustalan belsővel és nem is egy hímsoviniszta szánalmas rinyagép egyik se. De persze fogjatok a saját nyomorotokat a pénzre, ha ettől nektek jobb…
2022. ápr. 10. 15:16
 116/263 anonim ***** válasza:
91%
Mucika, becézgetés helyett inkább nézzél hamar tükörbe, ugyanis itt ti vergődtök hihetetlen szánalmas és sajnálatraméltó módon. Kínotokban már azt sem tudjatok mivel ekézzétek a csúnya, gonosz nőket. Már csak azt nem értem, akkor miért nem rakjátok inkább seggbe egymást, ha ti úgyis olyan nagy királyak vagytok meg ti vagytok a szegény áldozatok. Akkor nosza, mit sír a szátok, hogy teljesen érthető módon a kutya nem szagol feletek? Keressétek meg egymást, aztán mehet a móka, az értelmes nőket meg legalább megkímélitek a rohadt belsőtöktől. Ezzel mindenki csak nyerne.
2022. ápr. 10. 15:29
 117/263 anonim ***** válasza:
5%

117-es!

Én családos emberként írok ide.

Több vállalkozásom van, az ha azt írom mocskosul tele vagyok, meg sem közelíti a valóságot.Van feleségem, de tudom hogy a pénzért van velem.Szeretőm is van mellette, szerintem neki is, de nem izgat.Látszatkapcsolat, már az elején megbeszéltük.Neveli a gyerekünket,nyírségből mikor felhoztam pestre,nem volt jobb lehetősége.

Amúgy meg szeretem ezt az oldalt, pont a magadfajta nők miatt, akiket a való életben, ha nem online irogatunk kilóra megveszek a diszkóban.

2022. ápr. 10. 15:33
 118/263 A kérdező kommentje:
Hát igen ha meglátnak mondjuk egy kövér férfit a buszmegállóba akkor az egy undoritó disznó a szemükben, viszont ha elviszi őket a luxusautóban az étterembe meg a ruha boltba akkor egyből egy cuki kis mackó lesz akkor már nem lesz gusztustalan
2022. ápr. 10. 15:38
 119/263 anonim ***** válasza:
87%
A 118-as incike álmodozik alfahím szerepről 🤡
2022. ápr. 10. 15:39
 120/263 A kérdező kommentje:
Miért hívtok valakit incelnek akiről nem tudtok semmit csak annyit, hogy tisztán látja a női és férfi viszonyokat?
2022. ápr. 10. 15:43
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!