Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért háborognak a nők ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért háborognak a nők ha az utcán megnézünk csinosabb lányokat?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 9. 15:12
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/263 anonim ***** válasza:
87%
Istenem ennyi szerencsétlent😀😀😀 csatlakozom 91-hez; annyira vicces, hogy mekkora közösséget vállaltok azokkal a ffiakkal, akik valamiben hozzájárultak a világhoz (rengeteg nő is, de ha kicsit is művelt lennél, tudhatnád, hogy a ffiak évszázadokig nem engedtek a nőknek semmi), viszont ti SEMMIT nem tettetek hozzá a világhoz. Ergo semmivel nem vagytok jobbak vagy többek mint azok a nők, akik ugyanúgy semmit nem tettek. Attól, hogy egy nemből származtok a sikeres ffiakkal, ti NEM vagytok azok, teljesen fölöslegesen hasonlítjátok össze magatokat. Ti sikertelen fajankók vagytok továbbra is, marad nektek az idegen nők bambulása meg a keserves élet, amiben fujj minden nő, közben meg arra vágytok csak, hogy valaki végre hozzátok szóljon. Engedjétek már el ezt a bezzeg ffiakozást. Nem lehet titeket egy oldalon említeni azokkal a ffiakkal. Evvan
2022. ápr. 10. 12:21
 102/263 anonim ***** válasza:
6%
Egy hatalmas ellentmondás van, amire sok nő nem tud magyarázatot adni: Ugye a nők itt nagy büszkén írogatják, hogy nekik nem a pénz számít, nem érdeklik őket a pénzes pasik... Na most, ennek abszolút ellentmond az, hogy a nők ugyanakkor az anyagilag is sikeres férfiak társaságát keresik, szóval mégis csak számít nekik a pénz... De akkor miért akarják azt folyamatosan bizonygatni, hogy nekik nem számít, hogy egy férfinak pl milyen autója, háza stb.-je van? Ellentmondás, miért nem mondják ki a nők azt, hogy túlnyomórészt anyagi szempontok alapján választanak férfit?
2022. ápr. 10. 14:10
 103/263 anonim ***** válasza:
88%

102

Máskor meg azért sír a szátok, mert kizárólag a külső alapján választunk. Döntsétek már el...

2022. ápr. 10. 14:26
 104/263 A kérdező kommentje:

Külső ÉS pénz alapján választotok.

Ha valaki pénzes akkor ott már nem feltétlen számít a külső.

Viszont ha valaki nem pénzes akkor egyből a külső lesz fontos.

Tehát ha valaki nem gazdag és nem Brad Pitt akkor egyből úgy néz rá a legtöbb nő mint a véres rongyra

2022. ápr. 10. 14:29
 105/263 A kérdező kommentje:
#101 Honnan tudod hogy én mit és mit nem tettem le az asztalra férfiként? Lehet meglepődnél!
2022. ápr. 10. 14:32
 106/263 anonim ***** válasza:
88%

Nézd, én nem mondom, hogy a külső és a stabil egzisztencia nem játszik, de csak a hozzátok hasonló, elviselhetetlen jellemű, szexista férfiak gondolják azt, hogy a nők képtelenek az őszinte, hátsó szándéktól mentes érzésekre.

Viszont azt már nem értem, hogy ha szerintetek minden nő felszínes aranyásó, akkor miért foglalkoztok velük? Akkor miért akartok barátnőt/feleséget, elvégre olyan gonosz szemétláda az összes...

Ennyiben becsülöm a MGTOW-sokat. Elvonulnak maguknak, és nem fárasztanak mást a hülyeségükkel.

2022. ápr. 10. 14:37
 107/263 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy én akarok mondjuk feleséget? Attól, hogy egy nő esetleg mellettem van aki kielégíti a szükségleteimet attól nem feltétlen akarok feleséget
2022. ápr. 10. 14:46
 108/263 anonim ***** válasza:
89%
#107 rosszlanyok. hu
2022. ápr. 10. 14:50
 109/263 A kérdező kommentje:
Ismerem az oldalt megfordultam már ott pár lánynál, de nem mindig akar ennyit fizetni érte az ember , bár sajnos azzal ellentétbe amit itt mondotk lehet többe kerül fenntartani egy "barátnőt" mint néha pár hetente lecsapoltatni magunkat egy professzionális hölgynél
2022. ápr. 10. 14:53
 110/263 anonim ***** válasza:
89%
Akkor menj a professzionális hölgyhöz, a normális nőket meg hagyd békén. Abszolút mindenki jobban jár.
2022. ápr. 10. 14:55
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!