Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért háborognak a nők ha az utcán megnézünk csinosabb lányokat?
Kérdező, ne általánosíts. Rengeteg férfit ismerek, aki kifogástalanul tud viselkedni, mi több, az utcán, az egyetemen és a tömegközelekedési eszközökön is elsöprő többségben vannak, akiktől nem nyílik ki a bicska a zsebemben. Attól, hogy néhányatoknak nem sikerült elsajátítani bizonyos civilizációs normákat, még nem jelenti, hogy a nők gyűlölik a férfiakat.
Én például attól is falramászom, amikor egy csaj hatszáz decibellel telefonál a buszon, és mindenki tudtára adja, hogy "NEMMONDOD KOMOLYAN, AKKOR MOST A BÁLINT ÉS A LUCA KAJAKRA EGYÜTT VANNAK??! Ha valakit ez zavar, akkor nőgyűlölő? Aligha...
64
Az dönti el, hogy a nőnek kellemetlen vagy sem.
Egyébként én vagyok az a hozzászóló, aki egyáltalán nem tartja jó ötletnek a bámulás/beszólás/füttyögés szankcionálását. De azt hadd döntsem már el, hogy mi okoz kellemetlen érzést nekem, és mi nem...
Ha ladából bámul, mikor ordít benne a Bangó margit muzsika, és cuppognak közben, az a nők szerint bámulás nüntetni kéne.
Ugyanez.
kigyúrt alfa macsó a ferrariból,dübörög a techno,valami újfajta ibizamix,hősünk még dudál is egyet, hogy feltűnőbb legyen, majd kiszól a villamosmegállóban lévő lánynak, aki nem győzi magát illegetni billegetni az örömtől hogy észrevette egy jópasi egy jókocsiból.
Majd elhangzik, a legendás,....de jól összevagy rakva baby.
majd egy ledundizás és a 0 ról 100as rajt bemutatva 3 másodperc alatt, természetesen mindez a belvárosban.
Nos ez a különbség a nőknél a nézés és a bámulás között, amit ők büntetnének.
66-os!
Ez rohadt jó volt.
Látom magam előtt ezt a képet, szinte mindennap a 4-6 villamos vonalán, nyáron.
betalált a válaszod nagyon, ezt láthatod is a lepontozásból, a nők által.
pacsker öcsém!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!