Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért háborognak a nők ha az utcán megnézünk csinosabb lányokat?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 9. 15:12
41/263 anonim válasza:
Nagyon kellemetlenek a válaszaid :/
42/263 anonim válasza:
"...úgy is a bunkóval feküdnek majd le..."
Ha így lenne, akkor tele lenne az ágyad csajokkal.
43/263 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok bunkó pont hogy kedves vagyok és nem magamról beszéltem a kérdésbe nem szoktam fogdosni őket régen diszkóban voltak dörgölőzések ahogy azt kell de most már a nagy pocakom végett nem tudnék
2022. ápr. 9. 19:06
44/263 anonim válasza:
De, gusztustalan bunkó paraszt vagy.
45/263 A kérdező kommentje:
Miért is? Persze ha tele volna a pénztárcám köteg húszezresekkel akkor egyből jó lennék
2022. ápr. 9. 19:11
46/263 anonim válasza:
Hát a nők molesztálása pont nem a kedvességedről vall 😂😂😂 Ha pénzed lenne akkor is egy büdös bunkó paraszt maradnál, a bankjegyeidet meg feldughatod magadnak a piáddal együtt üvegestül. Legalább gyakorolsz arra mikor egy alfahím jól seggbe rak.
47/263 anonim válasza:
Jajj nem kell hergelni a népet. Tudjuk kisfiam, hogy te meg a nemlétező haverkád is maximum a mesében láttátok nőt, nem hogy még hozzáértetek volna... Nem kell trollkodni nyuszifül, nem éred el a kívánt hatást, ez a hülye primitív duma már meg sem üti a legtöbb nő ingerküszöbét
48/263 anonim válasza:
47-es!
Téged is max bottal,ugye?
Gondolom ha nincs rajtad strech nadrág,szétfolysz mint a kenősakt a zsömlén.
49/263 anonim válasza:
#48 a kenősajt nem folyik szét a zsömlén, azért kenősajt.
Szét kell kenni.
50/263 anonim válasza:
Amugy arrol szolt a kerdes, hogy "megnezzuk", aztan a sok feminaci kezdte el azt, hogy akkor biztos fogdossuk is. Fogdosson titeket a halottkem.....
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!