Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért háborognak a nők ha az utcán megnézünk csinosabb lányokat?
#50 "Ismerősöm nagyobb tömegbe még meg is csípi a popsijukat"
Nem, a kérdező kezdte el, szűz fiúka:)
50
Akkor hadd válaszoljak erre.
Szerintem bunkó dolog a bámulás, de tagadhatatlan, hogy mindenkinek joga van oda fordítani a szemgolyóját, ahova csak szeretné.
Undorító és alkalmasint ijesztő viselkedés, de nem ütközik törvénybe. Ez a véleményem.
Sajnálatos módon nem ütközik törvénybe. Bízom benne, hogy eljön a nap, amikor az ostoba cat calling és társai szankcionálva lesznek.
#49 olyan jót kacagtam rajtad. Szerencsétlen azt hitte mond majd valami ütőset, aztán még ez se jött össze 😀
#48😂😂😂😂 szálak, ha azt hiszed ez a fajta ostoba személyeskedés bármiféle rossz érzést keltett bennem. Megmosolyogtató. Szerencsére nem ez a szituáció, de felvilágosítalak, egy nőnek ezer más érdeme is lehet, amiért imádják a pasik, nem csak egy segg.
53
Szerintem nagyjából egy oldalon állunk, fiatal nőként én is sokszor "áldozata" vagyok a catcallingak.
(A "Biztos hazudsz, igazából csúnya és frusztrált vagy." kommentet bekészítőknek mondom, hogy tényleg nem vagyok topmodell, de a szóban forgó "emberek" 40 év és 80 kg alatt minden nőt inzultálnak - főleg nyáron.)
Mégsem hiszem, hogy a bunkóságot büntetni kéne. Nálam a fizikai érintés a vörös vonal, de ha csak bámulásról, beszólogatásról vagy füttyögésről van szó, akkor hadd csinálják. Ostoba, idióta és undorító viselkedés, de szerintem nagyon veszélyes lenne a suttyóságot szankcionálni.
Gondold meg, az is bunkóság, ha nem adom át a helyem egy idős embernek a buszon, de nehogymár emiatt rám küldje valaki a rendőrséget...
És abban igazuk van a háborgó (valszeg) inceleknek, hogy egyáltalán nem mindegy, ki próbál szemezni veled. Ők azt valami szőrnyűséges jogsértésnek érzik, hogy a 120 kilós Józsibácsi csókdobálásának nem örülök, egy jóképű fiatal srác közeledését meg szívesen fogadom egy szórakozóhelyen. Ez valójában egy teljesen legitim reakció minden nő részéről, a férfiak sem szeretik, ha öreg/csúnya/elhízott nők akaszkodnak rájuk. Na de a törvény, a jog mégsem tehet különbséget az emberek közt a kinézetük alapján...
Az az úriember aki rá se néz egy nőre csak várja hogy majd te hozzá szólj hogy na jólvan úriember leszel eltarthatsz engem , aztán ha azt mondja nem kellesz neki akkor már nem úriember?
Ez nem így meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!