Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért háborognak a nők ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért háborognak a nők ha az utcán megnézünk csinosabb lányokat?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 9. 15:12
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/263 anonim ***** válasza:
87%

Jaj szinte sejtettem, hogy amikor érdemben már semmit nem vagytok képesek kiböfögni (mondjuk eddig se tudtátok), akkor egyből jön a tipikus “nekem amúgy van feleségem, tele vagyok milliókkal, bárkit kilóra megveszek” kismonológ. Annyira, de annyira szánalmas ez a fajta hozzáállás, hogy arra szavak nincsenek. Álmodban vennél te meg engem “kilóra”, de leginkább még ott sem. Ne keverj össze a nem létező feleségeddel, egy normális, tiszta emberi értékekkel bíró férfi fényévekkel többet ér, mint egy ilyen hímsoviniszta lúzer, aki azzal próbál hencegni, hogy neki mennyi pénze van es kit tudna “megvenni”. Feltűnt, hogy nem tárgyakról beszélsz, hanem emberekről?

Na de minek is beléd a szó, csak egy megkeseredett incel vagy, aki próbálja itt előadni magad, meglehetősen gyengén. Magadfajta “emberhez” a büdös életben nem nyúlnék még bottal sem. A pénz NEM fogja megszépíteni a rohadt belsődet.

2022. ápr. 10. 15:43
 122/263 anonim ***** válasza:
7%

120-as!

Én mondtam ha azt írom hogy teli vagyok, de mocskosul, az megsem közelíti a valóságot,cica.

2022. ápr. 10. 15:44
 123/263 anonim ***** válasza:
86%

121 Te ugye a finomságos incel vagy? 🤦🤣🤣

Megnyugtatlak, láttam jobb kocsit a lopott képednél, és én nemcsak vásárolni járok Olaszországba. Te szerencsétlen lúzer...

2022. ápr. 10. 15:45
 124/263 anonim ***** válasza:
92%

124

Szerintem te teljesen elszakadtál a valóságtól.

2022. ápr. 10. 15:46
 125/263 anonim ***** válasza:
89%
Jaj istenkém, hogy erőlködik, hogy bizonygassa neki mennyire jó.😂 Biztos azért vergődik itt 0-24-ben a gyakorin. Saját szegénységi bizonyítványod állítod ki és saját magadat égeted le azzal, hogy nyíltan vállalod, hogy a világon semmi mást nem tudsz felmutatni, mint a szaros pénzed. Még büszkén le is írja, hogy a zasszony is azért van vele. 🤦🏻‍♀️ Csodálkozol bszki, ilyen undorító belsővel?Láthatóan az már nem jut el az eszedig, hogy rohadtul nem érdekel ám mindenkit a pénz, sokkal fontosabb, hogy normális belső értékkel bírjon a másik és ne tárgyként tekintsen a párjára, ne vesse meg az egész nemét, hanem tisztelje és becsülje.
2022. ápr. 10. 15:50
 126/263 anonim ***** válasza:
93%

Azta, egy kocsi, most magunkhoz kéne nyúlnunk? Olyan magas ívből szarom le kinek milyen kocsija van, hogy azt elmondani se tudom. Bár mind tudjuk, hogy ez nem a te kocsid, de azért nice try.

Kis kamu milliomos.:D

2022. ápr. 10. 15:51
 127/263 anonim ***** válasza:
88%
#127 ősszel lesz 19 éve hogy itt élek.
2022. ápr. 10. 15:51
 128/263 anonim ***** válasza:
91%
Feleség, vállakozás, szerető és baba mellett azért jó sok időd van ám itt fröcsögni🤣
2022. ápr. 10. 15:52
 129/263 anonim ***** válasza:
93%

122

Az az igazság a férfi-nő kapcsolatokról, hogy az emancipáció következtében a nőknek nem kell elviselniük akármelyik beteg faszt, ha fedelet akarnak a fejük fölé. Tehát egy csóró, csúnya, nőgyülőlő, ostoba férfinak nem jut pár, mert a nők inkább vannak egyedül, mint hogy egy ilyen selejttel összeálljanak. Ez a helyzet.

Sok férfi képes volt alkalmazkodni a megváltozott helyzethez, megértették, hogy a nőket már nem lehet egy közepesen rossz egzisztenciával levenni a lábukról, mert legalább ennyit ők is össze tudnak hozni maguknak. Megértették, hogy ha nem bánnak velük tisztelettel, akkor keresnek mást, mert semmilyen módon nincsenek rájuk szorulva. Megértették, hogy nem elég, hogy a férfi "az ördögnél szebb legyen", és tesznek azért, hogy kinézzenek valahogy.

Van, aki ezt nem értette meg, az majd nem szaporodik, és kész. Ilyen a természetes szelekció.

Ja igen, mielőtt kiforgatnátok a szavaimat, a közepesen rossz egzisztencia kifejezést tartalmazó mondatomban arra utaltam, hogy pusztán attól, hogy a férfi keres valamennyi pénzt, még nem lesz vonzó a nő szemében. És ezt leginkább nem az anyagi ambíciók ellensúlyozzák, hanem a személyiség.

2022. ápr. 10. 15:56
 130/263 anonim ***** válasza:
94%
El ne hidd már magadról, hogy érsz annyit, hogy felhúzzál itt bárkit is, cuncimoki. Hiába adod elő a menő milliomost, mind tudjuk, hogy csak egy megkeseredett, szánalmas, magányos lúzer vagy, aki unalmában itt próbálja előadni magát a gyakorin, hogy ő mekkora ász. Aztán miután kikapcsolja a gépet, marad a jobb keze, esetleg a bal.:D Hajrá, így tovább, én rettentően jól szórakozom, ahogy próbálkozol pénzes vállalkozónak tűnik. Meglepő módon egyetlen egy érdemleges, értelmes mondatot még nem tudtál magadból kipréselni, csak mennek a szokásos klisék, minden nő pénzéhes, minden nő felszínes blablabla. Arra valahogy azóta sem jött válasz, hogyha elvileg MINDEN nő golddigger, akkor miért is van egy rakás csóró pasinak is felesége meg barátnője? De persze, nyugtasd magad azzal, hogy mindenkinek a pénz kell, véletlenül sem ez a hányinger stílusod az oka annak, hogy a kutya nem szagol feléd a való életben. “cicamica” 🤦🏻‍♀️😂
2022. ápr. 10. 15:58
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!