Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez bántalmazó kapcsolatnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez bántalmazó kapcsolatnak számít? Hogyan lépjek ki?

Figyelt kérdés

Egy eve vagyunk egyutt. A barátom ha ingerult, nagyon sokszor rajtam tolti ki a dühét, akkor is, ha en segiteni szeretnek neki. Többször majdnem szakitottunk emiatt. Velem kiabal, ideges, csúnyan beszel. Barmi gond van, nem tud elvonatkoztatni, a vegen mindig en leszek a hibas, olyannal is, amihez semmi közöm. Szinte orjong, megijedek ilyenkor. Meg idegesebb lesz, ha szova teszem, hogy en csak segiteni akarok, semmi közöm a helyzethez, ne rajtam toltse ki. Szerinte en nem is akarok segiteni, hanem direkt idegesitem, "basztatom", nem fogom fel a problemait Probalom lenyugtatni, borzasztó nehezen, de sikerül, utana bocsanatot ker. De erzem, hogy en ezt mar nem birom tovabb. Mindig megfogadom, hogy a következő ilyennel elhagyom, hiszen nem is tettem semmit, sot, támogatom, megis ezt kapom. Megsem birom megtenni. Miért lehet ez? Mit tanácsoltok?

24l

2022. ápr. 8. 20:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Nagyon szerelmes voltam bele. Meg most is szeretem, csak erzem, hogy ez mar nem jo, egyre jobban."

Jól érzed. De ez már kevés. Lépni kell. És hiába szereted, ő ettől nem fog feléd ugyanígy érezni, a tiszteletről, megbecsülésről nem is beszélve.

"Felek, hogy egyedül maradok, felek a szenvedestol."

Milyen szenvedéstől félsz? 🤔

Nem szenvedsz most is eleget? Eléggé mazochista alkatnak tűnsz. Egy gyenge jellemnek, és ez szégyen rád nézve.

"Vele terveztem mindent. Nem birom ravenni magam, nem tudom, hogyan kene, pedig tudom, hogy ez a helyes"

Te hiába terveztél, ha ő szarik rád. Egyoldalúságnak sosincs értelme.

Mit nem tudsz, hogy hogyan kéne? Közlöd vele, hogy neked ebből ennyi pont elég volt, azt csá.

És nem nem bírod magad rávenni, hanem nem akarod. Ez nagy különbség. És itt vége is van, mert csak rinyálsz, de semmit nem lépsz, csak ülsz a segedden, mert az annyira jó neked. És ne mond, hogy nem jó. Ha nem lenne jó, akkor a gyakorin írogatás helyett már múlthéten kibsztad volna a pcsába.

2022. ápr. 9. 08:41
 12/13 anonim ***** válasza:
Én hozzá is mentem egy ilyen emberhez, pedig már bő fél év után éreztem, hogy ez így nem lesz jó. Életem legnagyobb hibája volt. Nálunk is pontosan így kezdődött, és hidd el, nem kell már sok idő, és fizikai erőszak is jön. Persze csak meglegyintett, meg nem is úgy akarta, és nagyon sajnálja. Később már ez lesz a normális, te leszel a gáz, aki túldramatizálja. Addig szabadulj, amíg nincs közös lakás meg gyerek, mert egy idő után elhagyni sem olyan egyszerű őket, engem egy éven át zaklatott még a válás után is. Egy szóval: MENEKÜLJ!
2022. ápr. 9. 10:22
 13/13 anonim ***** válasza:

Hiába írod neki, hogy meneküljön.Nincs akaraterő, bátorság hozzá. Csak a síráshoz. Ha annyira szar lenne neki, már régen kibszta volna a pcsába, de ő csak jajgat helyette, mert az egyszerűbb. Gyenge jellem.

2022. ápr. 9. 10:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!