Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez bántalmazó kapcsolatnak számít? Hogyan lépjek ki?
Egy eve vagyunk egyutt. A barátom ha ingerult, nagyon sokszor rajtam tolti ki a dühét, akkor is, ha en segiteni szeretnek neki. Többször majdnem szakitottunk emiatt. Velem kiabal, ideges, csúnyan beszel. Barmi gond van, nem tud elvonatkoztatni, a vegen mindig en leszek a hibas, olyannal is, amihez semmi közöm. Szinte orjong, megijedek ilyenkor. Meg idegesebb lesz, ha szova teszem, hogy en csak segiteni akarok, semmi közöm a helyzethez, ne rajtam toltse ki. Szerinte en nem is akarok segiteni, hanem direkt idegesitem, "basztatom", nem fogom fel a problemait Probalom lenyugtatni, borzasztó nehezen, de sikerül, utana bocsanatot ker. De erzem, hogy en ezt mar nem birom tovabb. Mindig megfogadom, hogy a következő ilyennel elhagyom, hiszen nem is tettem semmit, sot, támogatom, megis ezt kapom. Megsem birom megtenni. Miért lehet ez? Mit tanácsoltok?
24l
Komolyan nem értem ezeket a kérdéseket. Önmagadat is minősíted ezzel ha egy ilyennel vagy.
De ez is csak a szokásos nyígás, péntek este jöttél kicsit sajnáltatni magad.
Ha neked ez nem lenne jó már rég kidobtad volna.
Ezek a történetek mindig ezt takarják.
Nem mondanám annak, viszont neki indulatkezelési problémája van, amit kezelni kellene. Ha ő ezt nem látja be, ezen nem akar változtatni, akkor kénytelen leszel úgyis elhagyni.
24 évesen 1 éves kapcsolatban ezen nem sokat gondolkodnék, repülne, nem akarnám megvárni, hogy hátha megváltozik! (Pszichológussal is évek kérdése.)
És akkor most mi mit tegyünk itt? Csodát? Az nem lesz. Ideje felnőni végre és megtanulni egyedül is lenni. De ehhez kellene akaraterő is, neked az viszont nincs, max. a jajgatásra. De arra nagyon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!