Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak titeket nem zavar,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak titeket nem zavar, hogy a párotok gyengébb, és a nehezebb fizikai munkákat (általában) nektek kell megcsinálni?

Figyelt kérdés
Mintha a terhére lennék mikor ilyeneket kell csinálnia, sose éreztette velem, de valamiért engem annyira zavar...
2022. márc. 10. 14:57
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
Fú lányok, van frusztráció rendesen. Szerintem hadd élje mindenki úgy az életét, ahogy akarja, anélkül, hogy minősítve lenne akár ő, akár a párja. Szívjatok el egy cigit. :D
2022. márc. 11. 08:00
 32/45 anonim ***** válasza:

Igen, erről beszéltem én is. Valakinek még a szövegértés is nehezen meg és még most sem érti mi a különbség a kényszerhelyzet és a szabadon választott helyzet között..

Persze mindenki úgy él, ahogy akar és viseli a döntései következményét.

2022. márc. 11. 08:33
 33/45 anonim ***** válasza:

Szabadon választott helyzetben is szívesen kertészkedek például, mert ez az egyik HOBBIM, aminek bizony része, hogy nőként én ásom fel a kertet, vagy pakolom a szerszámokat. Önként. Mert szeretem csinálni.

Nem kell sajnálni azért, mert van hobbim... :D

2022. márc. 11. 10:32
 34/45 anonim ***** válasza:
43%

17 éve vagyunk házasok, én 5 kilónál többet még nem emeltem, mióta együtt vagyunk. Nem is enged.

Volt egy szemműtétem, utána 6 hétig nem emelhettem 5 kilónál többet, de kb. egy kilót sem engedett emelni. Ő ilyen:)

2022. márc. 11. 17:45
 35/45 anonim ***** válasza:
34, szerencsére vannak még férfiak! Ne öld ki belőle!:)
2022. márc. 11. 18:17
 36/45 anonim ***** válasza:
33, neked is gondjaid vannak a szövegértéssel…!
2022. márc. 11. 18:18
 37/45 anonim ***** válasza:

Miért, aki megengedi a feleségének, hogy 5 kilónál többet emeljen, az nem férfi? 😂

A fiam 10 kiló és naponta emelgetem... Milyen élettelennek tarthatnak titeket a pasik, ha azt hiszik, nem tudtok megemelni 5 zacskó lisztet :)

2022. márc. 11. 18:22
 38/45 anonim ***** válasza:
37, feleslegesen provokálsz:) én szeretem a férjemben, hogy nőnek kezel és vigyáz rám. Vannak dolgok, amiben én vagyok erősebb, ott én támogatom szívvel-lélekkel:)
2022. márc. 11. 18:49
 39/45 anonim ***** válasza:

Miért?

Előttem valaki ezt írta: "még most sem érti mi a különbség a kényszerhelyzet és a szabadon választott helyzet között.."

Az, hogy a kertben önként dolgozok, abszolút szabadon választott helyzet. Továbbra sem értem, emiatt miért kellene sajnálni, vagy a párom miért lenne kevésbé férfi.

Szép is lenne, ha bárki "nem engedné" hogy szabadidőmben azt csináljam ami nekem tetszik, mert "nem nőnek való". :D

2022. márc. 17. 11:56
 40/45 anonim ***** válasza:
0%
A “nem engedi “-t természetesen képletesen kell érteni. Vigyáz, védelmez és kifejti az erről szóló véleményét. Bizonyára ha te matróna vagy, akkor találsz hozzá olyan pasit, akik ehhez boldogan asszisztál. A nők kisebbségi komplexusa és bizonyítási vágya végeláthatatlan…aztán jön a sírás utána, hogy “nem segít semmit, mindennel magamra hagy”. Meg úgy néztek ki 35 éves korotokra, mint a málhás szamár. Semmi nőiesség, finomság nem marad bennetek…
2022. márc. 17. 15:54
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!