Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak titeket nem zavar, hogy a párotok gyengébb, és a nehezebb fizikai munkákat (általában) nektek kell megcsinálni?
1. nem neki kell, mert segítek neki
2. kíváncsiságból megkérdeztem őt, és: "imádom, hogy kisebb és gyengébb vagy, mert bármikor ledominállak az ágyban" :D
Öhm, szóval szerintem nem, nem zavarja.
Páromat nem erdekli, a ffi munkát is nekem kell csinálni, vagy fizessek szerelőt.
Csak mert az en alberletemben vagyunk. Ő mamahoteles ezen kivul.
A szatyrokat, táskákat mindig elveszi tőlem a férjem, nekem ezzel semmi bajom sincs, sőt. Évekig éltem egyedül, befőttes üvegek hadát nyitottam ki, csavaroztam fiók sínt, szereltem WC-ülőkét, de amióta ő is jelen van, mindig őt kérem meg ezekre/hagyom, hogy ő csinálja meg, mert láthatóan örömet okoz neki, ha rá hagyatkozom az ilyenekben.
Még úgy is, hogy mi már kanapétól kezdve mosógépen keresztül mindent cipeltünk ketten 2-3 emeleteket, szóval amúgy köztudott, hogy kibeb.szott erős vagyok. :D
Tuti a te párod sem zavarja az, hogy helyetted csinál fizikai dolgokat, ez valami gyerekkori fixáció lehet inkább nálad. :)
Nem tette még szóvá. Mondjuk, nekem is alap, hogy amiben tudok, segítek, sosem húztam ki magam azalól, hogy segítsek becipelni egy ruhásszekrényt, komódot, pakoltam sódert, betont...
Nyilván, amit nem bírok fizikailag, azt nem csinálom, de ez neki is természetes. Ő meg nem varr zoknit :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!