Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak titeket nem zavar,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak titeket nem zavar, hogy a párotok gyengébb, és a nehezebb fizikai munkákat (általában) nektek kell megcsinálni?

Figyelt kérdés
Mintha a terhére lennék mikor ilyeneket kell csinálnia, sose éreztette velem, de valamiért engem annyira zavar...
2022. márc. 10. 14:57
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
70%
Hát én nőként mindig segítek neki, ne egyedül kelljen már hurcolnia dolgokat, stb. Nem tudom elképzelni, hogy csak nézzem ahogy egyedül szenved. :D
2022. márc. 10. 15:04
 2/45 anonim ***** válasza:
29%
Ha 2-5 kilónál nem több akkor segítek neki.
2022. márc. 10. 15:16
 3/45 anonim ***** válasza:
39%

1. nem neki kell, mert segítek neki

2. kíváncsiságból megkérdeztem őt, és: "imádom, hogy kisebb és gyengébb vagy, mert bármikor ledominállak az ágyban" :D

Öhm, szóval szerintem nem, nem zavarja.

2022. márc. 10. 15:44
 4/45 anonim ***** válasza:
11%
Miután most már gyakorlatilag minden téren egyenlőség van a feministák igényeit teljes mértékben kielégítve, ezért a kérdés értelmezhetetlen.
2022. márc. 10. 15:55
 5/45 anonim ***** válasza:

Páromat nem erdekli, a ffi munkát is nekem kell csinálni, vagy fizessek szerelőt.

Csak mert az en alberletemben vagyunk. Ő mamahoteles ezen kivul.

2022. márc. 10. 15:59
 6/45 anonim ***** válasza:
15%
Mi meg elosztjuk az ilyen munkákat felesbe. Felénk sosem volt divat a nunira való hivatkozással laffogni a munka alól. Bevásárlást, kocsikerekeket mindent.
2022. márc. 10. 15:59
 7/45 A kérdező kommentje:
Nyilvan amit elbirok azt megcsinalom, de 25 kg felett mar nehezkes. De a parom meg bevasarlasnal a konnyu szatyrot is elveszi tolem, mert különben nem érzi magát férfinak. En meg ilyenkor ugy érzem magam mint egy szerencsetlen kisgyerek akinek segitseg kell, pedig amugy nem kell.
2022. márc. 10. 16:01
 8/45 anonim ***** válasza:

A szatyrokat, táskákat mindig elveszi tőlem a férjem, nekem ezzel semmi bajom sincs, sőt. Évekig éltem egyedül, befőttes üvegek hadát nyitottam ki, csavaroztam fiók sínt, szereltem WC-ülőkét, de amióta ő is jelen van, mindig őt kérem meg ezekre/hagyom, hogy ő csinálja meg, mert láthatóan örömet okoz neki, ha rá hagyatkozom az ilyenekben.

Még úgy is, hogy mi már kanapétól kezdve mosógépen keresztül mindent cipeltünk ketten 2-3 emeleteket, szóval amúgy köztudott, hogy kibeb.szott erős vagyok. :D

Tuti a te párod sem zavarja az, hogy helyetted csinál fizikai dolgokat, ez valami gyerekkori fixáció lehet inkább nálad. :)

2022. márc. 10. 17:50
 9/45 anonim ***** válasza:

Nem tette még szóvá. Mondjuk, nekem is alap, hogy amiben tudok, segítek, sosem húztam ki magam azalól, hogy segítsek becipelni egy ruhásszekrényt, komódot, pakoltam sódert, betont...

Nyilván, amit nem bírok fizikailag, azt nem csinálom, de ez neki is természetes. Ő meg nem varr zoknit :D

2022. márc. 10. 18:28
 10/45 anonim ***** válasza:
30%
Az én párom katonaként az életben nem hagyta, hogy bármilyen fizikai munkát megcsináljak. Mindent vesz ki a kezemből. Sosem volt gond köztünk, én meg szeretek róla gondoskodni, főzni neki, ezer féle képpen kedveskedni.:) Mondjuk nekem nincsenek ilyen femináci komplexusaim és ő is férfi testileg lelkileg. A többi csapattársa hasonló :)
2022. márc. 10. 18:42
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!