Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak titeket nem zavar, hogy a párotok gyengébb, és a nehezebb fizikai munkákat (általában) nektek kell megcsinálni?
Jezusom, 17 -es te nagyon buta vagy.
:D mai legbutabb embert is megtalaltam gyakorin.
Buta?! Megmondanád kedves kérdező, hogy mitől lennék buta?! Azért, mert a férjemet hagyom, hogy férfiként jól érezze magát?! Úgy, hogy mellette én is nőként jól érzem magam? Azért, mert van egy boldog, szenvedélyes hosszú ideje tartó házasságom?
Ha ez butaság, akkor legyek buta:) Gondjaim, már ne is haragudj nem nekem vannak a témával, hanem neked!
“ Én 10+ éve vagyok a férjemmel ée családunk is van, és még nem szokott le a segítésről, csak mert én is segítek neki bizonyos dolgokban, ha neked ilyen suttyó férfi ismerőseid vannak, akkor elég proli körben mozoghatsz... :D”
Te miről beszélsz?! Ki nem segít? Ezer dologban segítem a férjemet! A FELE sége vagyok! Tudod a fizikai munkán kívül azért akad még néhány dolog!
"Azokat a nőket szánom, akik azt hiszik, hogy fizikailag kell a férfiakat segíteni"
A páromnak volt bénulása, emiatt DE, kell neki fizikailag segíteni.
Akkor ő nem férfi? :D
Ja, és nem kérek a sajnálatodból, nekem nem törik le a műkörmöm, ha meg kell fogni egy szatyrot. :D
Körberöhögném azt a fiúkát, aki azzal akarja kompenzálni a hiányosságait, hogy "nem enged" valamit csinálni, mintha az apám lenne. :DDD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!