Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak titeket nem zavar,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak titeket nem zavar, hogy a párotok gyengébb, és a nehezebb fizikai munkákat (általában) nektek kell megcsinálni?

Figyelt kérdés
Mintha a terhére lennék mikor ilyeneket kell csinálnia, sose éreztette velem, de valamiért engem annyira zavar...
2022. márc. 10. 14:57
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

Matróna? 28 vagyok. :D

Nem bizonyítási vágy miatt kertészkedek, hanem mert szeretem a virágokat. Ha ez túl férfias tulajdonság, akkor sajnálom. :D

2022. márc. 17. 15:59
 42/45 anonim ***** válasza:
56%

Hagyjad 41-es, látod, hogy ez a nő nem százas, tökéletes áldozattípus, ebből lesznek a bántalmazott nők, a pasi már most elkezdte leépíteni az önbecsülését azzal, hogy nem enged neki dolgokat, a nő meg még meg is magyarázza, hogy azért kertészkedünk, mert bizonyítani akarunk, egy nőnek nem is lehet hobbija a kert :D

Majd jön sírva 5 év múlva, hogy megütött a pasim, mit tegyek?

2022. márc. 17. 16:07
 43/45 anonim ***** válasza:

42, az önjelölt pszichológusok sorsáról is beszéljünk oké?:) Ha már ilyen “logikus” okfejtés menetén levezetted a jövőbeli sorsomat:) Elhiszem, hogy valahol bosszantó lehet azt látni, hogy vannak nők, akik boldog a férfiakkal és akiket a férfiak a tenyerükön hordoznak:)

A virágot én is szeretem és szép a virágos kertem is:))

2022. márc. 17. 17:27
 44/45 anonim ***** válasza:

Kedves 43-as, senkit nem bosszant a dolog, bár ezt hiszed, szimplán abszurd azt olvasni, hogy szerinted aki pl. felás maga egy kertet nő létére, mert szereti, szívesen csinálja, örömét leli benne, az biztos csak bizonygatni akar valamit, meg nem elég nőies, mintha egy nő nem lehetné örömét fizikai dolgokban. Ha meg esetleg még be is segít a férjének, úristen, akkor majd biztos sz*rba sem fogja nézni a pasi, hát lehet, hogy a te családod és férjed ilyen, de nah.... ;)

Valahol hihetetlen, hogy tényleg van, aki elképzelhetetlennek tartja, hogy egy nő szívesen emeljen 5 kilónál többet. :D a gyereketeket sem engedi majd emelni? 🤣

2022. márc. 17. 18:17
 45/45 anonim ***** válasza:
44, utoljára fussál kérlek neki és olvass kicsit vissza! Pontosan! Szövegértés!!! Köszi!
2022. márc. 17. 18:40
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!