Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban a ferfi miert magára költ azert hogy tetszen a nőnek, miért nem a nőnek kedveskedik?
Szoval ilyen esetekben valojában ők tetszeni akarnak nem a párjuknak hanem általában a nőKnek?
Párom azt akarja nekem beadni azért vesz magának pl nyakláncot most vagy ilyen olyan parfüm, hogy NEKEM tetszen.
Akkor miert is nem nekem vesz nyakláncot?
Nem lehet hogy kamuzik es amblokk minden nőnek akar mellettem tetszelegni valojában??
Én se nagyon szeretem az olyan pasikat, akiknek nem jut eszükbe kedveskedni.
De te már nagyon rá vagy pörögve erre. De igazából inkabb a többi baj, amit leirsz, hogy nem segít, nem számíthatsz rá, nem társad.
Akkor ne szolgáld tovabb a kényelmét azzal, hogy állandóan kéznél vagy.
A kapcsolatotok ezt leszámítva is szar, szakítás, békülés...
Miért nem keresel mást vagy mondod ki neki nyíltan, hogy mi a problémád?
Ez a férfi is valószínűleg így működik, egyszerűen a kérdező nem hozza elő belőle ezt.
A férfiak azzal a novel viselkednek így, akit szeretnek.
Bocs kérdező, de az ilyen idétlen “akkor az exembol kicsikarok egy gyűrűt, ha már az uram nem vesz, hogy jól megmutassam neki” mentalitás baromi szánalmas és nagyon gyerekes.
Ha nem tetszik a helyzet, ahogy bánik veled, lépj ki, ha meg benne maradsz, akkor ne panaszkodj.
Nem fog változni a helyzet, ő ilyen, vagy elfogadod vagy nem.
"A férfiak azzal a novel viselkednek így, akit szeretnek."
Aki smucig az mindig az.
31 én mondanám neki de nem tudom hogyan hogy ne lehúzásnak nézze. Mert nem arrol van szo.
De mindegy is nekem is kezd lenni, mert nekem sanszos ebbol a szakítás.
Eme pillanatban vesztunk most őssze azon hogy szerinte flegmán vettem neki fel a telefont. Mondtam hogy ez tolem kedves volt rosszul érthette.
De erre rápörgött es addig veszekedett rajta mig engem is felidegelt es midtam neki na sukerult elrontanod megint, eddig volt csak jo kedvem es letette ugy a telot hogy dögöljek meg.
Mondtam te is.
Este meg mi lesz? Á csak dühében mondta, higyjem el, hogy szeret.
"Ha egy férfinak valóban fontos egy nő, azért a csillagokat is lehozza az égből!"
Te, mutass már egy ilyen férfit, mert én életemben nem láttam ilyet.
Olyat igen, aki azt gondolta magáról, hogy lehozza a csillagokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!