Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolatban a ferfi miert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban a ferfi miert magára költ azert hogy tetszen a nőnek, miért nem a nőnek kedveskedik?

Figyelt kérdés

Szoval ilyen esetekben valojában ők tetszeni akarnak nem a párjuknak hanem általában a nőKnek?

Párom azt akarja nekem beadni azért vesz magának pl nyakláncot most vagy ilyen olyan parfüm, hogy NEKEM tetszen.

Akkor miert is nem nekem vesz nyakláncot?

Nem lehet hogy kamuzik es amblokk minden nőnek akar mellettem tetszelegni valojában??

#tuning #pasi majomkodás #pasi giccs
2022. márc. 5. 07:26
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:

Mikor nem arrol van szo hogy le akarnám húzni vagy ilyesmi.

Es ha gyanusitom azzal hogy nőknek akarna bájologni akkor a fentit kapom hogy csak nekem

2022. márc. 5. 07:50
 12/45 anonim ***** válasza:
83%
A kérdésem az, hogy CSAK magára költ, vagy azért neked is kedveskedik? Igyekszik a kívánságaidat teljesíteni? A kedvedben járni? Ha ezekre “nem” a válaszod, akkor sajnos nagyon rossz hírem van: nem vagy neki igazán fontos! Maximum csak hasznos, akibe elég annyit fektetni, hogy éppen csak ne menjen el. Ha viszont talál jobbat, akkor tiplizni fog.
2022. márc. 5. 07:54
 13/45 A kérdező kommentje:
Komolyan eljátszanám azt vele hogy megkérem az exet hogy vegyen nekem gyűrűt(ő venne is emlékbe!), és ha kerdezné mondanám azt hogy kaptam az extől.(mert még az exemben is akihez közöm sincs, még szexet sem kqp, semmit tolem, megcsak vele sem járok, de még benne is vqn annyi hogy rám gondol. A sajat páromban meg egoizmus van meg bájologhatnék másoknak??
2022. márc. 5. 07:56
 14/45 A kérdező kommentje:
12 ezt érzem igen amit irtál!!!!hogy nem en vagyok neki fontos hanem saját maga!
2022. márc. 5. 07:56
 15/45 A kérdező kommentje:
Hogyan kérdezzek rá h9gy kivédjem az olyan válaszait, hogy "jaj drágám:)csak neked akarok tetszeni"
2022. márc. 5. 07:58
 16/45 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, valószínűleg csak keresi magát. Majd ha azt látod, hogy a közös jövőtökért nem tesz semmit, mondjuk elmaradoznak

a takarékszámlátokon az ő részei, akkor kezdj el gondolkodni.

2022. márc. 5. 07:59
 17/45 anonim ***** válasza:
100%

Ezt még hányszor szeretnéd kiírni?

Kérj ékszert az exedtől, dicsekedj vele, aztán gyere sírni, hogy a kanod féltékeny és kidobott, pedig nem tettél semmit, te kis ártatlan.

A ti kapcsolatotok nem hullámvölgyben van, hanem egy kalap...

Ő meg nem neked akar tetszeni, hanem pont ahogy írod: tuningolja magát, hogy fel tudjon szedni valami jobb csajt.

Lassan kezdhetsz csomagolni.

2022. márc. 5. 08:09
 18/45 A kérdező kommentje:

Oke

De az ékszerek meg én ugy gondolom még személyes tárgyak is ráadásul. Es nem az az igazi érték, amit saját magunknak veszünk, hanem amit vkitől kaptunk(pl ballagásra is szokták adni, meg stb)az ékszerek egyfajta emlékeket vagy szeretetet is képviselnek egyúttal.

Nem cipot ruhát tervez most. Ékszert így "üresen" saját magának MIUTÁN "kibékültünk". Azaz a fokozottabb ködben. Amikor.pont inkább pattinthatos szivesmedálnak lenne pl aktualitása.

Tehát megcsak nem is akkor ugrik be neki ez random légből csak úgy, hanem a kibékülés után ugrik be neki hogy MAGÁNAK vesz vmit hogy NEKEM tetszen.

2022. márc. 5. 08:12
 19/45 A kérdező kommentje:

17 vele szerettem volna megbeszélni de azt kapom csak, hogy nekem akar tetszeni.

Én max csokit virágot kapok tole. Semmi személyesebbet. Ő már kapott tőlem pl felsőket.

De kozben gyakortq sírva rívva bizonygatja a szerelmét nekem!!

De ilyenkor se tudom mondani hogy nem könnyekkel kéne bizinyitani alkalmanként, hanem amblokk a kapcsolatban kellene!

Erre ő azokat sorolja hogy dehát nem veszed észre hogy szeretlek, azokbol hogy mindog hívlak(napi sacc 50 hívás), ha nem érlek el meg vezetek mint egy őrült hogy majdnem büntetnek amikor kereslek??, hogy melo után rohanok haza hozzád, hogy dühkitöréses féltékenységi rohamai vannak?

Nekem ezekbol kéne látnom hogy szeret, úgy, hogy anyagilag pl semmit nem nyújt, nem támasz semmiben, full külön kassza van, meg stb?

Nem értem:(

2022. márc. 5. 08:16
 20/45 A kérdező kommentje:

Ez nem az, hogy más szeretetnyelv.szerintem tudja ő azt nagyon is jol hogy nekem nem akar ékszert venni, inkább magának akar.

De higyjem el hogy szeret?

2022. márc. 5. 08:21
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!