Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban a ferfi miert magára költ azert hogy tetszen a nőnek, miért nem a nőnek kedveskedik?
Szoval ilyen esetekben valojában ők tetszeni akarnak nem a párjuknak hanem általában a nőKnek?
Párom azt akarja nekem beadni azért vesz magának pl nyakláncot most vagy ilyen olyan parfüm, hogy NEKEM tetszen.
Akkor miert is nem nekem vesz nyakláncot?
Nem lehet hogy kamuzik es amblokk minden nőnek akar mellettem tetszelegni valojában??
Nem értem a srácot. Pedig tényleg nem nehéz a kedvedre tenni. Közös papucs, pattintós szívecskés medál átad, aztán övé a főnyeremény.
Ez egy barom.
21 sem társnak sem szolgának nem érzem őt.
Még attol is messze van így hogy egyáltalán barátomnak legyen nezhető vagy a páromnak.
A szeretet az olyan szerintem, hogy a masikra gondolunk. Illetve a másikra is.
23 ezeket a minimumokat sem adja. A papucsokat is én vettem, habár az ő ötlete volt, csak épp nem ment be papucsokat venni.
És akkor ezek a könnyes "előadások" tőle hogy ő mennyire szeret, meg a dumák ha beleláthatnék a fejébe, akkor tudnám hogy tele van szivecskékkel, meg csak én, ha kell, sárkányokat ölne értem, meg a naaagy szavak, könnyek, minden van már. Hogy ő aztán bizonyít.
A reál meg: külön kassza, bajban inkább segítenek a szuleim mint ő, ha bajom van nem akar szánni valo sajnálatnak tekinteni, tehát mégcsak el sem sírhatom magam ha pl anyagi veszteség érne, mert szinte zavarja ha bénázom vmiben, neki kellemetlen, erősnek akar látni.
Szóval az ilyenek is ha nekem problémám van, az ugy kínos a kapcsolatban hogy jelenleg "meg vagyok gyengulve",gödörben vagyok, ki kell másznom.
22 akkor majd konkrétumokkal.jövök neki. De ez meg olyan lehúzás "szagú" lenne
Pl ha kérem egy uzletben tole azt hogy te vedd meg nekem a hajcsatot vagy kapni szeretnék toled egy karkötőt, es így KÉRÉSRE megteszi. Fura lenne az egész, vagy mint amikor gyerek mondja az anyjának hogy anya vedd meg nekem ezt.
Tehát neked az a szerelem, hogy költ rád? Minél többet, annál jobban szeret?
Ő meg ezt látványos színházi előadással fejezi ki. Ennek a fele se igaz, mondani mindenki azt mond, amit akar.
A féltékenység külön vészjósló. Vagy egy agresszív barom, és/vagy pont ő az, aki hűtlen.
Ez nem kapcsolat, és nem szerelem, egyikőtök részéről se.
Ok, akkor komolyan.
Szerintem sokaktól idegenek ezek a csecsebecsék, ez körülbelül olyan, mint az üveggyöngy az indiánoknak, alapból nem sokat ér, de ha neked mutat valamit, akkor nincs vele baj.
Ahogy szép lassan idecsepegteted a bánatod, az kerekedik ki, hogy ez a srác nem sokat tesz érted, viszont a semmiért cserébe meg elvárja a rendelkezésre állást és gondolom azt is, hogy kedvére tégy, amikor csak eszébe jut.
A párkapcsolatot nem illik általában így mérlegre tenni, de talán most belefér:
fogj egy lapot, oszd ketté és az egyik oldalára írj listát arról, hogy mit adott neked. Kezd a szép szavakkal, és írj le mindent.
A másik oldalra pedig azt, hogy ő mit vár el tőled.
Ha nagyon felborul a mérleg, akkor erősen gondolkodj el, hogy kit szolgál ez a kapcsolat és ki a szolga benne.
26 nem.az kolt rám.
Felolem olyan is lehet hogy haverjátol kap mondjuk ékszereket ingyen. Es magának kivesz belole. Engem meg lesz.r.
Nem tehetek rola h minden pénzbe kerul. A GESZTUSrol van szo.
Amugy se penz kerdes nálunk neki nem tételek ilyen dolgok.
Köszi a tippet 27
De ez kb olyan lenne hogy ha ő is venne egy lapot es ő is megirna, eltérne a kettő.
Ő irogazná ezekez hogy rohan hozzam a munkábol, sőt szabikat is vesz ki miattam stb
Nekem meg ez egyszerűen nem "tett" valahogy. Mikozben kenyeret pl nem hoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!