Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban a ferfi miert magára költ azert hogy tetszen a nőnek, miért nem a nőnek kedveskedik?
Szoval ilyen esetekben valojában ők tetszeni akarnak nem a párjuknak hanem általában a nőKnek?
Párom azt akarja nekem beadni azért vesz magának pl nyakláncot most vagy ilyen olyan parfüm, hogy NEKEM tetszen.
Akkor miert is nem nekem vesz nyakláncot?
Nem lehet hogy kamuzik es amblokk minden nőnek akar mellettem tetszelegni valojában??
Rengeteg pénze van. Tele van devergo cucokkal stb. Nagyon jo cipők abbol is rengeteg.
Valahogy rájött mostanában az hogy elkezdi magát tuningolni.
Ez ugy bánt.
Ugyanis a kapcsolatunk hullámvölgyes ugyan de szeretjuk egymást. Neha megerősitgetjuk olyan apróságokkal hogy pl direkt egyforma házipapucsunk van ami neki is nekem is. Vagy pl mindketten hasonloan öltözünk fel ha elmegyunk valahova. Stb.
Es most is pont ilyen szerelmes köd van(szoktak a párok pl.olyat is venni hogy elpattinthatos szívmedál, egyik fele a férfinél, másik a nőnél)ez az időszakunk van most.
Szinte fejbevágott most eleve az hogy 1. Nem is közös dolgokban gondolkodik kibékulés után ill a ködben
2.nem is rajtam gondolkodik szeretetbol szerelelmbol mivel lepne meg
3. De magán viszint rendesen agyal hogy mivel dobja fel magát még jobban külsőleg! Es akkor a képembe vágja, hogy csak nekem akar tetszeni.
7 nekem olyan fura ez az egoizmus. Exem már kapott tőlem egy tök jo pasis gyűrűt is.(exem hord gyűrűket),eszembe nem jutott volna hogy magamnak vegyek.
Teljesen mas olyan gyűrűt hotrdani amit magamnak vettem es teljesen más olyat amit a páromtol kaptam!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!