Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha iszonyúan bejön a pasim legjobb barátja?

Figyelt kérdés

Van egy közepesen működő több éves kapcsolatom (vannak problémák, de alapvetően jól megvagyunk; a szexualitással vannak problémáink nyilván), és az egyik legjobb barátja nagyon nagyon beindít és (szerintem) én is őt. De nem akarnék a sráctól semmit, max szexelni, de tudom, hogy ez a legtiltottabb gyümölcs, ami létezik. Hogy küzdjem ezt le?

25L

2022. febr. 23. 21:01
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
95%
Szépen legyűröd magdban,és igyekszel távol maradni tőle. Más esély nem nagyon van
2022. febr. 23. 21:03
 2/37 Noren1989 ***** válasza:
17%
Sehogy?
2022. febr. 23. 21:06
 3/37 anonim ***** válasza:
89%
Kerülöd a társaságát és elnyomod magadban, avagy szakítasz és teszel egy próbát. Érdemes lehet megbeszélni aktuális barátoddal mi romlott el a kapcsolatban és hogyan lehetne ismét olyan jó a szexuális életetek, mint korábban.
2022. febr. 23. 21:13
 4/37 anonim ***** válasza:
36%
Elég szemét vagy. Ahelyett hogy megpróbálnád helyre rakni a kapcsolatod, inkább szétraknád a lábad a legjobb barátjának. Tükörbe nézés mennyire megy?
2022. febr. 23. 21:15
 5/37 anonim ***** válasza:
57%
Önuralom és józan állapot. :D
2022. febr. 23. 21:20
 6/37 anonim ***** válasza:
8%
Nekem 15 évesen az unokatestvérével volt ilyen. xDDD
2022. febr. 23. 21:21
 7/37 anonim ***** válasza:
56%

Nehogy fordítva visszakapd ezt majd valakitől...az jó lesne ha téged is megaláznának a végletekig? :)

Ugye hogy nem? Akkor tartsd meg az emberséget, de látom nehéz

2022. febr. 23. 21:28
 8/37 anonim ***** válasza:
11%

És persze, hogy az egész sztorit azzal kezded, hogy közepesen működik a kapcsolat, és gond van a szexel. És már meg is van az indok, hogy miért csald meg a pasidat a legjobb haverjával!:)

Olyan vagy mint a Putyin! Az is békefenntartani ment Ukrajnába!:)

2022. febr. 23. 21:36
 9/37 A kérdező kommentje:
Azért nem jó a szex, mert kb. impotens lett a lelkem
2022. febr. 23. 21:36
 10/37 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, voltam hasonló helyzetben (nem a legjobb barát, csak haverja), de érvényes, amit 5-ös ír..

Ugyanis észrevettem, hogy ahogy alkohol van, és ráadásul egymás mellett ülünk, ott előfordulnak mások számára is észrevehető jelek, amik abszolút csak jönnek mert épp nem voltak kontroll alatt..

A legjobb egyébként, ha kizárod az életedből. Már ha meg akarod tartani a kapcsolatodat.. Nálunk is a szexuális része gyengébb, itt a gyenge pont ahol be tud férkőzni a másik.. Nálam sokat segített, hogy tudatosan kerülöm, illetve hogy a páromra fókuszálok.

Én nem dobnám el egy ilyen vonzalomért a kapcsolatomat, főleg, ha nem is szeretnél te sem tőle többet ( gondolom meg van rá az okod).

Az ilyen helyzetek rávilágítanak olyan pontokra a kapcsolatban, amik hiányoznak és nem foglalkoztok vele.. Aza baj, hogy muszáj foglalkozni vele, mert ha nem ez a srác, akkor fél év múlva másik, aztán jön valaki más.

Az sem oldja meg, ha kifelé fókuszálsz. Mármint a vége az lesz, hogy elsz*ródik teljesen aztán idővel szétmentek vagy megcsaljátok egymást.. Ebben a helyzetben ketten vagytok benne, ezt ne felejtsd el..

2022. febr. 23. 21:39
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!