Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha iszonyúan bejön a pasim legjobb barátja?
Van egy közepesen működő több éves kapcsolatom (vannak problémák, de alapvetően jól megvagyunk; a szexualitással vannak problémáink nyilván), és az egyik legjobb barátja nagyon nagyon beindít és (szerintem) én is őt. De nem akarnék a sráctól semmit, max szexelni, de tudom, hogy ez a legtiltottabb gyümölcs, ami létezik. Hogy küzdjem ezt le?
25L
9
De ha ennyire nem működik, és neked ez nem jó, és már kifelé kacsintgatsz, akkor miért nem szeded össze magad és szakítasz? Aztán kufircolhatsz bárkivel, szabadon, tiszta lelkiismerettel..
Egy szóval nem mondtam, hogy le fogok feküdni a sráccal, nem tudom, hogy egyesek hol olvasták ezt. Annyit mondtam hogy szexuálisan vonzódom hozzá.
Az értelmes válaszokat köszi.
Attól, hogy neked nem tetszik egy válasz, attól az még értelmes!
Ahelyett, hogy azon jár az agyad, hogy a barátjával kufircolsz, inkább azon járjon, hogyan tudnád megoldani a saját problémáitokat!
Önző, gátlástalanul undorító vagy. Márcsak azért is, mert eszedbe jut egy olyan gondolat hogy a barátod, képes lenne hármas szexre a legjobb haverjával. Neked tényleg ennyit ér egy kapcsolat? Egy több éves kapcsolat?
Megérdemelnéd ha jól otthagynának vagy repítenének hogy a lábad se érje a földet
Ezt a hármas szex dolgot hol olvastad?
Én is voltam ilyen szituban. Én mindent megtettem hogy az akkori párommal rendbe tegyem a dolgokat, de mikor már a haverjától több figyelmet kaptam mint tőle, és jobban vártam a talikat ahol a haver is ott van mint hogy a párommal legyek ketten…ott elég erősen elgondolkoztam, szakítottam és elfelejtettem mindkettőt. Évek teltek el, de egy percig sem bánom a döntésemet, sőt…hamarabb ki kellett volna szállnom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!