Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha iszonyúan bejön a pasim legjobb barátja?

Figyelt kérdés

Van egy közepesen működő több éves kapcsolatom (vannak problémák, de alapvetően jól megvagyunk; a szexualitással vannak problémáink nyilván), és az egyik legjobb barátja nagyon nagyon beindít és (szerintem) én is őt. De nem akarnék a sráctól semmit, max szexelni, de tudom, hogy ez a legtiltottabb gyümölcs, ami létezik. Hogy küzdjem ezt le?

25L

2022. febr. 23. 21:01
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%

9

De ha ennyire nem működik, és neked ez nem jó, és már kifelé kacsintgatsz, akkor miért nem szeded össze magad és szakítasz? Aztán kufircolhatsz bárkivel, szabadon, tiszta lelkiismerettel..

2022. febr. 23. 21:41
 12/37 anonim ***** válasza:
37%
Nyilvánvaló, hogy ha impotens lesz egy pasi, akkor a gyerekkori legjobb barátjával kell kúrogatni helyette! Ez a megoldás!
2022. febr. 23. 21:41
 13/37 A kérdező kommentje:

Egy szóval nem mondtam, hogy le fogok feküdni a sráccal, nem tudom, hogy egyesek hol olvasták ezt. Annyit mondtam hogy szexuálisan vonzódom hozzá.

Az értelmes válaszokat köszi.

2022. febr. 23. 21:44
 14/37 anonim ***** válasza:
57%
Millió egyszáz pasi van, ha nem vagy boldog szakíts.. De akkor se sexelj vsgy gyere össze a legjobb barátjával...
2022. febr. 23. 21:44
 15/37 anonim ***** válasza:
37%

Attól, hogy neked nem tetszik egy válasz, attól az még értelmes!

Ahelyett, hogy azon jár az agyad, hogy a barátjával kufircolsz, inkább azon járjon, hogyan tudnád megoldani a saját problémáitokat!

2022. febr. 23. 21:48
 16/37 anonim ***** válasza:
74%
Így van, ahogy írják előttem. Szedd össze magad és szakíts vele, ha már tologatod a sz*rt és már másokra gerjedsz. Szerintem szemét dolog amit csinálsz, ne azért maradj benne mert kényelmes. Egyet ne feledj az pedig az, hogy fordítva neked ez hogy esne, ha a barátod a legjobb barátnődet akarná megrakni...
2022. febr. 23. 21:51
 17/37 anonim ***** válasza:
83%
Amúgy ilyenkor az a legjobb, ha kerülöd szerintem. És legyen önuralmad, valóban... De 25 évesen már kellene ennyi, hogy legyen.
2022. febr. 23. 21:51
 18/37 A kérdező kommentje:
Én simán benne lennék nyitott kapcsolatban.
2022. febr. 23. 21:59
 19/37 anonim ***** válasza:
19%

Önző, gátlástalanul undorító vagy. Márcsak azért is, mert eszedbe jut egy olyan gondolat hogy a barátod, képes lenne hármas szexre a legjobb haverjával. Neked tényleg ennyit ér egy kapcsolat? Egy több éves kapcsolat?

Megérdemelnéd ha jól otthagynának vagy repítenének hogy a lábad se érje a földet

2022. febr. 23. 22:03
 20/37 anonim ***** válasza:
88%

Ezt a hármas szex dolgot hol olvastad?

Én is voltam ilyen szituban. Én mindent megtettem hogy az akkori párommal rendbe tegyem a dolgokat, de mikor már a haverjától több figyelmet kaptam mint tőle, és jobban vártam a talikat ahol a haver is ott van mint hogy a párommal legyek ketten…ott elég erősen elgondolkoztam, szakítottam és elfelejtettem mindkettőt. Évek teltek el, de egy percig sem bánom a döntésemet, sőt…hamarabb ki kellett volna szállnom.

2022. febr. 23. 22:09
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!