Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha iszonyúan bejön a pasim legjobb barátja?
Van egy közepesen működő több éves kapcsolatom (vannak problémák, de alapvetően jól megvagyunk; a szexualitással vannak problémáink nyilván), és az egyik legjobb barátja nagyon nagyon beindít és (szerintem) én is őt. De nem akarnék a sráctól semmit, max szexelni, de tudom, hogy ez a legtiltottabb gyümölcs, ami létezik. Hogy küzdjem ezt le?
25L
#22:
15 éves kisgyerek voltam, na… Az sokkal kellemetlenebb, hogy az unokatestvér pedig vagy 22(?) és abszolút nem zavartatta magát.
Amúgy az jó lenne, mert akkor elmondhatnám, hogy volt egy előremutató döntésem a színvonaltalanságban, amit a buta kis tini eszemmel valami nagyon szuper dolognak gondoltam. :DD
Meg hát azért na. Ilyen fiút, mint Te, ki ne becsülne meg? :D
Nem volt azért az az ex valami jó arc…😅
" Amúgy az jó lenne, mert akkor elmondhatnám, hogy volt egy előremutató döntésem a színvonaltalanságban"
Na hát ez rám is tökéletesen igaz lenne. Sokkal jobban örülnék, ha Te lennél az exem.
Bár akkor valószínűleg nem is lennél az exem. Ez egy paradoxon🤔
Feltehetőleg sajnos de, mert brutál tini voltam. Ilyen punk cuccokban is benne voltam, meg ilyesmik. xDDD
Néha ma is üvölt a kiskosztüm mellett a tömegközlekedésen a Prosectura. Nem lettem volna én családi ebédre való. :DDDDD
Már bocsi, de elég szégyen rád nézve, hogy egy pasi melletted lett impotens 😂
Szerintem felejtsd el a másikat, ezek alapján csak kirohogne a szexben nyújtott teljesitmenyed (hiánya) miatt.
#29:
Vagy úgy. Akkor írhatsz a várólistára. xD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!