Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha iszonyúan bejön a pasim legjobb barátja?
Figyelt kérdés
Van egy közepesen működő több éves kapcsolatom (vannak problémák, de alapvetően jól megvagyunk; a szexualitással vannak problémáink nyilván), és az egyik legjobb barátja nagyon nagyon beindít és (szerintem) én is őt. De nem akarnék a sráctól semmit, max szexelni, de tudom, hogy ez a legtiltottabb gyümölcs, ami létezik. Hogy küzdjem ezt le?
25L
2022. febr. 23. 21:01
31/37 anonim válasza:
vagy szakíts vele, vagy kűzd le a vágyaid és beszéld meg a problémáid a paliddal...
33/37 anonim válasza:
32
Szerintem meg volt a legjobb haver!
34/37 anonim válasza:
Leginkabb semmit se tegyel es felejtsd el
35/37 anonim válasza:
Beszéld meg a pároddal.
Az ugye megvan, hogy a felettünk lévő létezésekben szinte kizárólag poliamoria van? Sőt ebben a dimenzióban is eszméletlen ritkaság számba megy az annyira fejletlen bolygók száma ahol több a mono, mint a poli.
36/37 anonim válasza:
Próbáld ki a srácot, aztán majd döntesz.
37/37 anonim válasza:
égettesd ki a csiklód aztán nem kéjből akarsz k*rni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!