Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy győzzem meg a páromat erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy győzzem meg a páromat erről?

Figyelt kérdés
Elvittem tegnapelőtt mosásra, illetve szervizbe, majd tegnap műszakiztatni a kocsimat. Megkaptam újabb 2 évre, viszont jelezték, hogy vigyem vissza a szervizbe, mert van egy kisebb probléma vele, amit valószínűleg most cseszhettek el szereléskor. Hívtam a szervizt, kedden tudom vinni csak a kocsim, addig be vannak telve. Hétvégén haza szeretnék menni meglátogatni a családom (240 km oda-vissza az út). Nem szívesen indulnék el a saját autómmal ilyen állapotban, páromnak van céges kocsija, szeretném, hogy odaadja, de erről hallani sem akar.
2022. febr. 18. 13:44
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
82%
Neki van igaza. Azt vagy ő vezeti, vagy senki, hiába vergődsz a semmin.
2022. febr. 18. 17:14
 42/49 anonim ***** válasza:
79%

"Nem jókedvemből utazgatok, nem nyaralni megyek jövő hét végén, hanem munkaügyben."

Eddig még anyukád szülinapja volt. :D

2022. febr. 18. 17:29
 43/49 A kérdező kommentje:
Nagyon szoros kapcsolatban vagyunk, mindig az én érdekeimet nézik a szüleim, ahogy fordított esetben én is nagyon sokat segítek nekik. Egyébként is meg szoktak látogatni havonta 1-szer. Értelmezésből megbuktál, ezen a hétvégén van anyukám születésnapja, jövő hét végén elutazom munkaügyben.
2022. febr. 18. 17:34
 44/49 anonim ***** válasza:
0%

zt tudnám mi a f4szomat kell lepontozni?? Mindegy, visszaadtam. Lófszt segítek ezentúl.

37es voltam

2022. febr. 18. 18:19
 45/49 anonim ***** válasza:
72%
te meg kérdező menjél vonattal vagy amivel akarsz, leszrom
2022. febr. 18. 18:19
 46/49 A kérdező kommentje:
Nem én voltam, senkit nem pontoztam, nem látom értelmét.
2022. febr. 18. 18:44
 47/49 anonim ***** válasza:
84%
Ha még lehetne, gyalog is elmennék az ország egyik végéből a másikba, hogy lássam anyukámat, neked meg az átszállás nem megy? Jó lehet anyukádnad tudnia, hogy annyit nem ér, hogy tömegközlekedj miatta. Lusta disznó.
2022. febr. 18. 18:53
 48/49 anonim ***** válasza:
73%
Autoddal nem tudsz menni, tömegközlekedéssel nem akarsz, mert hosszú idő. Mondd meg akkor szüleidnek, hogy sajnos túl sok idő eljutni hozzájuk, így nem mész. Probléma megoldva.
2022. febr. 19. 10:30
 49/49 anonim ***** válasza:
Lószart
2022. febr. 19. 14:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!